Akord g

Akord g2024-07-13T14:41:59+00:00

Home Fóra Fórum Akord g

• Vytvořil
    Téma

k.lucova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den, jdu asi z úplně hloupým dotazem, ale Vrtá mi to hlavou. Zkouším hrát na kytaru asi tři měsíce a prokousala jsem se vašimi devíti lekcemi. Stále ale bojuji s akordem g Stále se mi u něho hodně prohýbá prsteníček a malíček dělám něco špatně otazník Nebo je to z toho začátku normální a mám prostě jenom trénovat. Děkuji.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 odpovědi - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Odpovědi
  • k.lucova
    Přispěvatel

Děkuji, já mám úplně starou kytaru ještě po taťkovi, jen mi do toho kamarád koupil nové struny takové, které se teď nejčastěji používají. Chtěla jsem spíše vyzkoušet, zda mi to vůbec půjde tečka začalo mě to ale hrozně bavit a pak jsem objevila vás a tak jsem se do toho hraní ponořila ještě trošku víc. U kamarádky mě překvapilo, jak skvělá je právě ta kytara s uším krkem a zvažuji koupit, jen jsem si říkala že se vás zkusím zeptat že za to nic nedám. Děkuji že jste.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 611

Hraju na oba typy kytar a samozřejmě doprovodná s užší krkem je pohodlnější. Široký krk mají spíše klasické kytary s nylonovými strunami.

k.lucova
    Přispěvatel

Moc děkuji, docela jste mě uklidnila. U žádného jiného akordu mi to problém nedělá. Zkoušela jsem si u kamarádky kytaru s uším krkem, má i struny mnohem blíž u sebe a to géčko se mi tam chytalo mnohem líp a ani se mi ty prsty neprolamovali. Jakou zkušenost máte s těmito kytarami prosím?

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 611

Dobrý den, prohnutý malíček a prsteníček mám občas i já, máme prostě volné klouby. Ale vždy je lepší, když se to neděje, pomůže, když budete dávat prsty co nejvíc na špičky – blízko nehtu. Zdraví Michaela

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 odpovědi - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.