klasická kytara hra z not

»»klasická kytara hra z not
klasická kytara hra z not2020-06-09T06:53:09+00:00

Home Fóra Fórum klasická kytara hra z not

• Vytvořil
    Téma

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Míšo,
    velice Vám děkuji za lekce klasické kytary, těším se na každý večer, kdy si sednu a brnkám Vaše vybrnkávačky.. Mám dotaz, neplánujete náhodou zpracovávat taky lekce „na přání“ klasické kytary, jako to děláte u doprovodné kytary? Velice ráda si předplatím rok. Myslím, že toto je Vaše práce a ‚Vaše know how a měla byste si tyto lekce zpoplatnit. Zatím ještě toho mnoho neumím (neumíme), ale už myslím na jednu skladbu, kterou bych strašně moc chtěla umět tímto stylem vybrnkávat a ve frontě jsou další a další…..

mějte se moc pěkně a ať Vás neopouští chuť do práce.
    děkuji Alena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 odpovědí - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Odpovědi
  • Jan
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 45

Mockrát děkuji Paní Medek za Vaši informaci týkající se mého dotazu. 🙂 Jen jestli to chápu správně: V těch základních (číslovaných) lekcích se budeme tedy učit všechny ty noty a techniky ze skladeb a písní které budou v placené části? Už se na to celkem těším. 🙂 A neméně se těším až dojde na již v minulosti zmiňovaný projekt o skládání písní-s Vámi se učit je radost! Snad na něj také jednou dojde řada 🙂 Mějte se hezky a hlavně,buďte zdravá!…. J.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 611

Zadarmo budou vždy číslované lekce, kde budu učit nové noty, či nové způsoby techniky. Placené budou pak známé písně a skladby, které budou upravené do obtížnosti dle různých číslovaných lekcí.

Jan
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 45

Dobrý den Paní Medek, prosim,nemějte mi to za zlé, ptám se jen tak čistě ze zvědavosti-(zaujalo mě toto téma ve fóru na stránkách): když už bude vaše škola klasické kytary rozdělena na základní kurz a placený kurz, co se budeme (jen tak teoreticky) ještě ucit v zakladni a nadale placené části? Ptám se pro větší motivaci ke hraní…dekuji předem za odpověď a přeji hezký den. Vás kytarista Jan

Michaela Medek
    Šéf

Pěkná skladbička, bude ještě nějakou dobu trvat, než se dotaneme k takto vysokým tónům, ale poznamenala jsem si to a tedy se asi jednoho dne dočkáte. 🙂

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

no, já vím, že jsem teprve začátečník v této klasické technice….. ale uměla bych ráda tuto skladbu¨, je to filmová hudba z filmu „Ptáci v trní“ od Henryho Mancini.

zde je odkaz, hraje to krásně pán na kytaru:

https://www.youtube.com/watch?v=l_qLtT_E9-A

Michaela Medek
    Šéf

Zdravím Vás, Alenko, děkuji za pochvalu, časem určitě budou lekce klasické kytary zpoplatněny, ale nejdřív chci dodělat řadu základních lekcí. Jakou skladbu byste ráda uměla?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 odpovědí - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.