Michal Prokop

»»Michal Prokop
Michal Prokop2020-11-28T07:54:52+00:00

Home Fóra Fórum Michal Prokop

• Vytvořil
    Téma

zfertr
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobrý den Michaelo,
    prosim o vyuku pisne Blues o spolykaných slovech od Michala Prokopa. Tusim, ze jsem nenasel jedinou pisen u Vas od Framus 5, tak pokud nas naucite vice pisni od MP, tak budu moc rad. Moc Vas dekuji.
    Zdenek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 odpovědí - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Odpovědi
  • zfertr
    Přispěvatel

Dobrý den Michaelo,

děkuji Vám za splnění mého přání :-)! Potěšila jste mě!

Pěkný den.

S pozdravem

Zdeněk

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Zdeňku,
    prosím, vydržte, tuhle píseň mám v plánu udělat, tedy až bude video, určitě se v něm i dozvíte, jaké je orginální vybrnkávání.
    Zdraví Michaela

zfertr
    Přispěvatel

Dobry den Michaelo,
    tak pisen Blues o spolykaných slovech jiz zahraji s pionyrakem a take se ctyrdobym rytmem s jednou vynechavkou. F (barre) hraji jako Fmaj se tremi, popr. ctyrmi prsty. Chtel jsem Vas poprosit, zda byste mi mohla poradit s vybrknavanim teto pisne. Na netu jsou videa, kde je vybrnkavani Michala Prokopa videt. Bohuzel z toho ale nepoznám, jak je to spravne. Mohla byste mi prosim poradit? Moc Vam děkuji.

Ještě bych měl prosbu na vyuku novych písní:
    Karel Kryl – Maskary (tusim, ze jsem prosbu posilal jiz drive)
    Michal Prokop – Bitva o Karluv most, Miss July, Nadrazi (popr. jina pisen od MP, ktera se hraje dobre na kytaru)
    Mnaga – I cesta muze byt cil

Moc Vam dekuji a preji Vam hodne zdravi a stesti do noveho roku.
    S pozdravem Zdenek

zfertr
    Přispěvatel

Dekuji Vam Michaelo, pokud bych se do te doby pisnicku naucil sam, tak bych Vam pripadne poslal prosbu o jinou jeho pisen. Michal Prokop ma moc pekne pisne se skvelymi texty, tak bych Vas pripadne poprosil o jinou..Pekny den.

• Odpověď byla upravena Před 4 r., 5 měs. uživatelem  zfertr.
    Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Dobrý den Zdeňku,
    píseň od Michala Prokopa si zatím ještě nikdo nepřál, jste první. Vybral jste si jeho známější písničku a to je dobře, píši si ji tedy do svého pořadníku. Momentálně to vypadá, že se dočkáte až tak za 4 měsíce. Přání je opravdu mnoho a to ještě ne všechna plním.
    Zdraví Michaela

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 odpovědí - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.