plavci

plavci2021-06-24T21:29:39+00:00

Home Fóra Fórum plavci

• Vytvořil
    Téma

spackova.an
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 117

ahoj Míšo nevím jestli už tady byla písnička od plavců třeba trpasličí svadba na ukulele děkuju

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 605

Teď to vypadá na cca 3 a půl měsíce. Když jsem web zakládala, doufala jsem, že se dostanu k takovému zájmu. To se mi splnilo, díky moc všem, má práce mě tím víc baví. 🙂

spackova.an
    Přispěvatel

ahoj Míšo ještě bi mě zajímalo jestli aspon přibližně dokážeš odhadnout na jak dlouhou dobu máš ted plný pořadník písní a když jsi s webem začínala čekala jsi že přání bude tolik když neodpovíš nebude mi to vadit děkuju

Michaela Medek
    Šéf

Asi tak týden si ji poslouchám a zkouším hrát i zpívat. U anglických je to déle. Pak zkouším vytvořit nahrávku třeba kytary a ukulele dohromady, to mi zabere okolo 2 hodin. Samotné natočení a následná úprava videa je pro mě jeden pracovní den.

spackova.an
    Přispěvatel

a mohu mít ještě otázku kolik času máš na to na učit se písničku než jí jdeš nahrát

Michaela Medek
    Šéf

Rozhoduji se podle toho, jestli je písnička hezká i na ukulele. 🙂 A když je přání k písni právě na ukulele, radši ji udělám i na kytaru, neb to mám při jedné práci a beztak se pak stává, že si ji někdo na tu kytaru znovu požádá.

spackova.an
    Přispěvatel

všim jsem si že opčas zpracuješ písničku na kytaru i ukulele podle čeho se rozhodneš že jí nahraješ pro oba nástroje jestli vadí že tykám tak se moc omlouvám

Michaela Medek
    Šéf

Není tu, píši si ji do pořadníku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.