Dotaz začátečníka

»»Dotaz začátečníka
Dotaz začátečníka2020-06-11T22:31:31+00:00

Home Fóra Fórum Dotaz začátečníka

• Vytvořil
    Téma

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Paní Míšo, moccse omlouvám ale šla by písnička náhrobní kámen zahrát klasickým rytmem dolů nahoru jà si na vybrnkávání této písně ještě netroufám že 17 lekce protože je tam barré akord h mi a špatně by to znělo. Pokud bych alespoň se rozhodla vybrnkávat mohla bych použít alespoň p 123 vím že u písní na 4 doby lze tento rytmus použít ale u této písně si opravdu nejsem jistá protože je tam barré akord. Lekcí ale už jsem viděla. Moc děkuji nikolka

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 odpovědi - 46. až 48. (celkem z 48)
  • Autor
    Odpovědi
  • Jan
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 45

Dobrý den,Paní Míšo, omlouvám se za svůj dotaz začátečníka: Umím několik druhů akordů-durové,molové,majové,sedmičkové,atd. a stále je cvičím dokola. Absolutní sluchař nejsem. Je pravda,že až budu mít přeci jen větší kytarovou praxi, tak se mi akordy,které se budu učit vštípí pod kůži,budu je znát podle sluchu a bude se mi hrát lépe? To samé bude platit i o lazení kytary podle sluchu? Děkuji za případnou odpověď… S pozdravem Jan

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Paní Míšo moc se omlouvám. Mám dotaz k písni cesta z dvacáté lekce. vím že v tónině d dur je h mi. Kytaristka mi říkala že u slov když sněží jde to s těží jak máte napsaný akord EMI ve slově má být H mol i ve sloce vyskytuje se i ve sloce akord H mi v písni cesta? Děkuji za pomoc nikolka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

No jasně, do písně můžete použít jakýkoliv rytmus na 4 doby, jak klasický jen dolů nahoru, tak i třeba pionýrák.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 odpovědi - 46. až 48. (celkem z 48)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.