Hraní podle not

»»Hraní podle not
Hraní podle not2019-04-04T13:18:03+00:00

Home Fóra Fórum Hraní podle not

• Vytvořil
    Téma

lud.hot
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den paní Michaelo,
    moc se mi líbí Vaše kytarová škola, když mi bylo 15,tak jsem se chtěl naučit na kytaru ňáké písničky. Tenkrát ještě nebyl internet tak jsem začal chodit do LŠU, kde místo toho, aby mě
    učitel naučil pár akordů a rytmus (to jsem se naučil až od Vás) začal se mnou podle Jirmalovy školy pro začátečníky. Tenkrát to bylo to co jsem nepotřeboval. Nicméně nestálo by za úvahu, vytvořit ještě jedny stránky, třeba i placené, kde byste hraní podle not učila?
    S pozdravem Ludva.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Děkuji moc za Vaše nápady. Hraní podle not jsem již rozjela zdarma na youtube, zruba po týdnu přidávám nové lekce. Ohledně dvou kamer: Není to levná záležitost, takže zatím na další kameru nemám, ale vývoji se nebráním, což je vidět i na rozdílu mezi staršími a novějšími videi, takže vše je možné. 😀

john.t
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den paní Michaelo, mám jen návrh, který může malinko ulehčit orientaci všem hráčům. Možná by bylo dobré používat dvě kamery, které snímají práci obou rukou zároveň. Třeba jen u některých videí. U spousty zahraničních tutoriálů to mají tvůrci takto udělané a mně osobně to tedy určitě pomáhá. Je to jen návrh na zatraktivnění lekcí, které jsou i v této verzi velmi přínosné. Děkuji za Vaši práci, kterou děláte a dáváte radost všem začínajícím i pokročilejším kytaristům 🙂 S pozdravem Honza

Michaela Medek
    Šéf

Lekce klasické kytary, hraní podle not – do dvou dnů se dočkáte úvodní a první lekce. 🙂

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Dobrý den, kdy se můžu těšit na lekce hraní podle not?
    Děkuji alena

Michaela Medek
    Šéf

Tabulatury k tomu dávat nebudu, omlouvám se.

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Na to se moc těším. A budete k tomu mít i tabulátory?
    Alena

Michaela Medek
    Šéf

Dobrý den,
    ano, do budoucna bych ráda i tento způsob rozjela, již mám připravené vlastní noty pro tento účel. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.