Návrhy na písně

»»Návrhy na písně
Návrhy na písně2020-07-03T10:07:27+00:00

Home Fóra Fórum Návrhy na písně

• Vytvořil
    Téma

Zuzana Hudcová
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,

ráda bych se naučila na kytaru píseň Let It Be a Yesterday od Beatles. Dále je mou oblíbenou písní Zelené pláně od Spiritual kvintetu. Ocenila bych také nějakou písničku od Chinaski či Tomáše Kluse. 🙂

Děkuji moc,

Zdraví Vaše předplatitelka Zuzka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Písničku Muzika jsem si zapsala do svého pořadníku, ale omlouvám se, čas mezi přáním a splněním se velmi prodlužuje, nestíhám, takže prosím o trpělivost. Zdraví Michaela

Petr.Janac
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Moc by se mi líbila (na kytaru) písnička Muzika od Karla Gotta…

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání doplněn, děkuji. Na řadu se dostanete asi tak za 3 měsíce, přání je mnoho. 🙂
    Zdraví Michaela

davmus
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,

v prvé řadě bych Vám chtěl moc poděkovat za Vaše videa. Jsou úžasná, moc hezky se mi s Vámi učí.

Mohl bych Vás poprosit o písničku na přání od Aleše Brichty – Dívka s perlami ve vlasech?

Děkuji moc.

S pozdravem

David

hana.hruzova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Přeji krásný večer,
    můžu poprosit o písničku Hey Jude od Beatles, v češtině Marta Kubišová.
    Moc díky. Hana

habigerova.jana
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,
    na začátek bych Vám chtěla poděkovat za Vaše videa, moc mi pomáhají. A zároveň bych ráda poprosila o písničku Jaro od skupiny Divokej Bill.
    Děkuji, Jana

Michaela Medek
    Šéf

Dobrý den, Zuzko,
    moc děkuji za krásné návrhy. Yesterday již na mých stránkách je. Stejně tak i písně od Chinaski i Kluse. Stačí najet do pravého horního rohu na „Lupu“, po kliknutí zadáte název písně, či interpreta, objeví se Vám videa, která Váš požadavek obsahují. Pokud neobjeví – pak tu píseň ještě nemám.

Každopádně si tedy píši „Let it be“ a také „Zelené pláně“. Vydržte alespoň 3 měsíce – jste v pořadníku, který je dlouhý. Vytvořím video s první písní, tu druhou poté opět posunu na konec pořadníku, bude tedy za další cca 3 měsíce. Přání je opravdu mnoho, tak se snažím být spravedlivá. 🙂

Zdraví Michaela

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 odpovědí - 1. až 7. (celkem z 7)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.