Zdravím Vás Michaelo,
chci Vám touto cestou především poděkovat za to, co celou dobu děláte. Začínala jsem s Vámi na ukulele, ale pak mě strhla kytara a teď na ni hraji především díky Vám. Také gratuluji k odvaze opustit jisté zaměstnání a pustit se do neznáma. Moc Vám přeji, ať se daří. Já se zaregistrovala téměř okamžitě.:) A nakonec prosba/tip na písničku: Jericho od Davida Stypky. Myslíte, že by byla možnost se jí dočkat?
Děkuji, A.Ch.
Dobrý den,
třeba něco čerstvějšího od Chinaski – napadá mě např. Slovenský klín, Každý ráno když si vzpomenu, Potkal jsem Tě po letech … .
PS. Super vylepšení s tím naznačením, jak v písničce počítat, tedy myslím toto (např. u Medvědi, nevědi):
Ami Dmi Ami E7 Ami Dmi Ami E7 Ami
12 12 12 12 12 12 1 2 12
@csicsola.lukas: Dobrý den. Písničku jsem si pustil a je to opravdu výzva. 🙂 Předám Michaele a uvidíme, zda ji přijme. Věřím, že ano. 🙂 Děkujeme za tip.
Možno to bude prisilna kava, ale chcelo by to nieco dobre rytmické. 😀 Co tak Horúca láska od Lukáša Adamca? Sám som zvedavý, ako sa s tým dá popasovať. 🙂
Mimochodom, milá Michaela, na Youtube ma sprevadzate od uplneho zaciatku mojho samoucenia sa na gitare, vela ste ma naucili a velmi pekne za to dakujem. Je super, ze obcas nakuknete aj k nam za bratske hranice. 🙂 Gratulujem k rozhodnutiu vytvorit takuto stranku a drzim palce, nech sa dari.
Lukas
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímVíce informací