-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobry den, velmi by som Vas prosila nieco od slovenskej spevacky Simony Martausovej.Mna vzdy mrazi pri piesni Normalny zivot .Ale vyber necham na Vas. Inak nova pridana piesen Horuca laska je super.Aj za tu a vsetky vrela vdaka.Zdravi Vas Marta
Dobrý den Míšo,
mockrát děkuji za splnění mého kytarového přání – Jericho – už se je pilně učím a docela mi to i jde. 🙂 Udělala jste mi tím velkou radost, v podstatě takové Vánoce v červenci.
Velmi si vážím Vašeho času, který jste přípravě a prezentaci této písničky věnovala. A moc Vám to ve videích sluší.:)
Mějte se krásně a těším se na další písničky.
A.Ch.Dobrý den, moc ráda bych písničku Kluziště od Karla Plíhala, stále si s ní tak úplně nevím rady. Předem děkuji:)
Dobrý den,
to, co udělal pan Jánský, se mi nelíbí, v podstatě je jedno, jestli jste nějakou písničku hrála podle akordů z netu nebo z jeho knížky, na kterou jste mu v podstatě dělala reklamu, ale to je jedno, půjdu k věci.
Jsem uplný začátečník s hraním na jakýkoliv hudební a mám velké problémy s pravou rukou, Vaše video, kde jste ty nějaké rytmy rozebírala a výborně vysvětlovala, jste musela smazat, mohla byste natočit tedy nějaké jiné, nezávisle na tom zpěvníku? Vzpomínám si, že jste v něm říkala, že Vám za to někdo zaplatil, já bych Vám samozřejmě poslal nějaký další příspěvek, kdybyste byla tak hodná a natočila to. Byl bych Vám moc vděčný, protože když je rytmus znázorněný jen v šipkách, tak s tím mám problémy a hrát jen 4/4 pionýrákem a 3/4 DUU nebo DxxDUU mě už moc nebaví.Ahoj Míšo, děkuju za všechno, co jsem se díky tobě naučila a ještě naučím : ). Ráda bych si správně zahrála písničku Ani k stáru od Z. Svěráka a J. Uhlíře. Díky moc, Zdenka.
@cimprlice: Teda, to je seznam. Předal jsem paní učitelce. Nějak se s tím popere. Ale nemohu zaručit, že to bude brzo a vše. 🙂 Díky rozjetí fóra se seznam hezky natahuje.
Díky Vám všem za nápady.Dobrý den,
měl bychprosbu na písničku Sametová. Moc děkujiAhoj moje milá UČITELKO,prosím o jednu z těchto písniček: Otázky-Olimpic , Dvě malá křídla tu nejsou-Helena Hondráčková , Boty proti lásce-Yvone Přenosilová , Babičko, nauč mě charleston-Edita Štaubertová , Mandolína-Adam Dˇurica. Doufám,že tě nějaká nadchne a vytvoříš opět super video. Moc ti fandím a děkuji za lekce. Já už se toho tolik nenaučím / jsem staršího data výroby/ , ale snažím se. A hlavně mě moc bavíš. Díky Jana
Dobrý den. Paní Medek, chtěl bych Vás poprosit o píseň Pár dní od skupiny Desmod, pokud je to ve Vašich silách.
Předem velice děkuji. 🙂
Tři kříže – super nápad, budou.
@Ancha: Ano, Jericho je krásná píseň, jen vydržte, již jste v pořadníku. 🙂
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.