Poděkování

»»Poděkování
Poděkování2020-06-07T17:17:56+00:00

Home Fóra Fórum Poděkování

• Vytvořil
    Téma

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Míšo moc děkuji za vaše rady moc mi pomáhá tě děkuji nikolka

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Odpovědi
  • Jan
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 45

Děkuji mockrát za splnění přání písně Jednoho dne se vrátíš. S pozdravem H.

hanapavisova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý podvečer Míšo, jsem tu naprostý a nový začátečník na ukulele. Moc mě nadchl Váš přístup a způsob výuky. Vždy, když otevřu Vaše video s nějakou písní, dýchne na mě cosi příjemného a pozitivního. V dnešní době je to obzvlášť potřebné. Přeju Vám šťastný, radostný a zdravý nastávající nový rok a hodně sil nám všem. Hanka

Jan
    Přispěvatel

Dobrý večer Míšo, sice pozdě, ale přece-mockrát děkuji za splněné přání písně Anděl od Xindla X. Přeji Vám mnoho šťastných chvil s kytarou v ruce,hodně zdraví, štěstí,lásky a úspěchů i v roce jež na nás nyní čeká. S poděkováním a přáním všeho dobrého kytarista Honza 🙂

t.smetak
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Ahoj, rád bych také poděkoval za super stránky + velká pochvala za pokrok v jejich tvorbě, především „oddíly“ ve videích, kdy snadno naleznu část, kterou si chci procvičit.

katarina.kopecka
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Chcem vyjadriť obrovskú vďaku za lekcie a pesničky od pani Mišky. Myslela som si, že som stratený prípad a Vaša škola ma nakopla. Ďakujem aj za ponuku slovenských pesničiek. Jediné čo konkrétne mne chýba sú niektoré slovenské detské piesne, ktoré stále neviem. Napr. Prší, prší …Kohútik jarabý…Po nábreží koník beží… ale s tým sa musím ešte popasovať a možno to dám .Ešte raz veľké ďakujem!!!!

n.salasova
    Přispěvatel

Moc vám děkuji. Nikolka

n.salasova
    Přispěvatel

Pan Míšo chci vám moc poděkovat za rady a za skvělé lekce. Díky vám dělám velké pokroky. Vážím si vás a přeji vám ať vás tato práce i nadále baví. Moc velké díky naučila jsem se mnoho písní nikolka

Jan
    Přispěvatel

Také se přidávám k Nikolce a ostatním a píši: DĚKUJI PANÍ MÍŠO za Vaše rady! S pozdravem J.

n.salasova
    Přispěvatel

Moc vám děkuji nikolka

n.salasova
    Přispěvatel

Paní Míšo chci vám moc poděkovat za vaše rady a za to jak mi pomáhá tě. Vím že je to hodně často, ale bohužel moje kytaristka je mimo Brno a nemám na ni kontakt a tak mi nemůže poradit. Proto vám moc a moc děkuji za pomoc. Díky vám jsem se naučila spoustu písní . Moc velké díky. Nikolka jste milá

n.salasova
    Přispěvatel

Ano děkuji strašně moc.nikolka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Jé, já děkuji za Vaši přízeň. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.