prohlížení textu

»»prohlížení textu
prohlížení textu2021-03-20T19:17:07+00:00

Home Fóra Fórum prohlížení textu

• Vytvořil
    Téma

lubossvanhal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 13

dobrý den
    chtěl bych se zeptat jestli není nějaké zařízení na prohlížení textu. na noteboku písnička nevejde celá. a při hraní je třeba aby se text alespoń posunoval.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 odpovědi - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Odpovědi
  • Martin
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 36

Zdravím Luboši, papírový zpěvník formátu A4 má spoustu předností, ale přiznávám, že na stará kolena jsem taky přešel na elektronickou verzi. Moje řešení není úplně jednoduché: aplikace Miraf Songbook pro Windows je placená (pro Android zdarma), zobrazení textu volitelně v jednom nebo ve dvou sloupcích. Mám do Miraf formátu předělaných cca 350 písní. V noťasu ideální, na čundr beru tablet 10 palců, a tam už je píseň o více slokách lehce na hraně, co se týká čitelnosti. Tablet velikosti A4 – našel jsem jen iPad, cena 30 a více. Pokud bys narazil na tuto velikost s Androidem a za rozumnou cenu, dej mi prosím vědět, jdu do toho.

lubossvanhal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 13

nejlepší je to umět nazpaměť. ale to bych nedal. pokud se hraje večer a ještě pofukuje vítr venku tak s čelovkou a zatíženým papírem to není nic moc. vyděl jsem hudebníky jak měli něco jako tablet ve formátu a4. a ještě na výšku. tak jsem si říkal že to bude mezi hudebníky asi běžná záležitost, ale nic jsem zatím nenašel.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Dobrý den, chápu Vás. Sama to řeším buď tak, že si zmenším text, tedy se pak vejde na obrazovku celý, ale zase je to dost malé. Nebo si písničku vytisknu. Celkově mám radši zpěvník na papíře v deskách, můžu si tak mezi písněmi listovat a hrát je kdekoliv. Jinak pro Vás radu nemám, snad někoho něco lepšího napadne. 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 odpovědi - 1. až 3. (celkem z 3)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.