Stránky

Stránky2018-06-01T20:45:08+00:00

Home Fóra Fórum Stránky

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Připomínky, náměty k tomu, jak by podle Vás měly vypadat anebo fungovat naše stránky. Nebojte se a pište. Uvítáme jakýkoliv podnět.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

rtesar: Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Videa na mých stránkách mají být dostupné pouze online a to z jednoho prostého důvodu – je to moje živobytí. Tedy nechci, aby si lidé zaplatili 60,- kč a postahovali 150 videí, se kterými si pak vystačí na rok. Váš případ to určitě není, ale bohužel se Vás to dotýká také. Proto jsme nově přešli na placenou platformu Vimeo, kde Vás nebudou otravovat žádné reklamy, ale také nemáte možnost si video stáhnout. Tímto se Vám omlouvám za tuto změnu a doufám, že na mě nezanevřete. 🙂 Zdraví Michaela.

rtesar
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Změna systému ukládání videií z původního YouTube na Vimeo znemožnila žákům studium „offline“. Což mě osobně trošku více vadí.
    Nemůžete k výukovým videím dávat i odkazy ke stažení ?? Třeba v MP4 nebo MKV ??

ivol
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den,
    nestálo by za zvážení mít i archiv aktualit, nebo stále se rozrůstající složku setříděnou podle datumu „Naposledy přidané“ ? Vzhledem k tomu, jak písničky přirůstají (za což všichni děkujeme) se stačí týden nepodívat a může se stát, že písnička „proklouzne“ bez toho, aby si ji čtenář všiml.
    Díky
    IvoL

Michaela Medek
    Šéf

Carpe Diem – moc děkujeme za upozornění, co nejdříve opravíme. 🙂

john.t
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Pěkný den, u písničky Carpe diem je menší „zmatek“ u akordů Dmi7 resp Ami7. Jsou uvedeny přímo v textu písně. Honza

Jan Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 8

Dobrý den. Hodinový hotel je opravený. Děkujeme za připomínku.

Michaela Medek
    Šéf

Moc děkujeme za upozornění. Kozel je již napraven, na hodinový hotel dnes koukneme. Upozorňujte nás nadále na nedostatky, jsme vám za to vděční! 🙂

john.t
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den, jen technická. U písničky Hodinový hotel je text s akordy rozhozen na 2 stránky….Honza

beg.kvapil
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,

u písničky Kozel je k dispozici pouze ukázka. Jinak vše funguje v pořádku.

Jan Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 8

@robertpazdirek: Děkujeme za příspěvek. Pokud je nakonec vše v porádku, pak je to skvělé. Přejeme mnoho radosti a úspěchů ve hře na kytaru nebo ukulele.

robertpazdirek
    Přispěvatel

Omlouvám se a beru z5 🙂 měl jsem Vaše stránky otevřené na mobilním telefonu. Teď se dívám na notebooku a máte to vše skvěle seřazené a přehledné… ještě jednou se omlouvám. Máte to super. Díky a krásný den

robertpazdirek
    Přispěvatel

Dobrý den… Je super, že dáváte lidem jako jsem já takovou možnost aby jsme se s Vámi mohli učit na kytaru, za mě super. Ovšem malou připomínku bych měl… Chtěl jsem si najit videa úplně od první lekce, že si to prohlednu a zkusim si postupne s Vámi brnknout. Je možné ty videa malinko seřadit (jak šel čas)? Dle mého názoru, je to malinko chaotické? Určitě to neberte jako nějakou kritiku 🙂 to co děláte je super, Já osobně jsem moc rád. Baví mě to. Díky a přeji krasný den Robert

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.