typ na písničku

»»typ na písničku
typ na písničku2022-02-03T16:04:46+00:00

Home Fóra Fórum typ na písničku

• Vytvořil
    Téma

lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Měla bych přání na pohádkové písničky. Mám malé děti. Holky by chtěly zahrát „Tam kde fouká severák“ Na you tube jsem našla krásné vybrnkávání na kytaru, ale nejsem schopná to obkoukat a asi nejsem ještě technicky tak daleko, nevím. Ale budu ráda za písničky z pohádek, jak českých tak zahraničních. Přešla jsem z ukulele zpět ke kytaře, prostě kytara je kytara 😉 Děkuji za bezvadná výuková videa.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Seznam přání jsem si doplnila, předem se omlouvám těm, které nesplním, když je přání mnoho, vybírám ty známější písně. Snažím se neprodlužovat čekací dobu 3 měsíce.

qews
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Krásny den Míšo, šla by časem nahrát písnićka od Divokého Billa – Rozárka?

mtosevova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Hezký den Míšo, měla bych další tip na písničku – Jeannine od Raduzy 😊 Děkuji!

Michaela Medek
    Šéf

Děkuji za krásná přání na písničky. Pokusím se je splnit, jen buďte trpěliví, bude to trvat cca 3 měsíce. Zdraví Michaela

postulkap
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den Míšo, kdyby šlo někdy nahrát písničku Stojí hruška v širém poli – Čechomor
    Jinak výborná práce.
    Děkuji Pavel

foltynova28
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 12

Dobrý den Míšo,
    měla bych prosbu o zařazení písničky od Waldemara Matušky Sbohem lásko. Pokud by to šlo prosím o zpracování bez barré akordů. Je mi jasné, že ne u každé písničky je to možné, ale kdyby to aspoň trošku bylo možné budu moc ráda. Mnohokrát děkuji.

Michaela Medek
    Šéf

Od Marka Ztraceného bude „Moje milá“, od Pokáče „Co z tebe bude“ již mám na kytaru – dá se z lekce krásně naučit i na ukulele, text s akordy je stejný a rytmus, který ukazuji na kytaře, je také stejný i na ukulele.

luky.zemla
    Přispěvatel

Dobrý den, šlo by na ukulele písně od Marka Ztraceného vítr do plachet a moje milá, či od Pokáče spinkej, spinkej, nebo Co z tebe bude?
    Děkuji moc

bysto
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Za mňa navrhujem Loucim sme s tmou od Nedvedu. Krásne vybrnkavanie :), a kým to tu bude, tak sa to snáď budem schopný aj naučiť

• Odpověď byla upravena Před 4 r., 2 měs. uživatelem  bysto.
    lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Děkuji moc, ráda si počkám a těším se na každou novou písničku 🙂

Michaela Medek
    Šéf

Písničky jsem si zapsala do pořadníku, snad se do 3 měsíců dočkáte. 🙂

luky.zemla
    Přispěvatel

Dobrý den, šla by písnička od Marka Ztraceného Moje milá na ukulele? Děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 odpovědí - 1. až 12. (celkem z 12)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.