typ na písničku

»»typ na písničku
typ na písničku2022-06-03T12:08:49+00:00

Home Fóra Fórum typ na písničku

• Vytvořil
    Téma

lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Ahoj, moc moc bych prosila o písničku „Pro mámu“ od skupiny Holki. Jestli půjde na kytaru 😉 Děkuji!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 17)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Děkuji Vám všem za krásné nápady, bohužel se na všechny nedostane, tak mi to, prosím, nemějte za zlé. 🙂 Zdraví Míša

kostkovapeta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobry den. A co Jarosovsky pivovar na ukulele? 😉

mtosevova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Hezký den, Míšo 😊 Mám tip na písničku, kdybyste měla možnost, jestli byste, prosím, vytvořila video pro písničku Jdem zpátky do lesů. Předem děkuji za zvážení 😊 Mějte se krásně.

Stanislav Svocák
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Ahoj, zdravím Michaelu a všetkých nadšencov gitary ,rád by som spomenul takú Trampskú klasiku akou je pieseň V dáli za horama…Pekný večer prajem.

moravecmatyas
    Přispěvatel

Zdravím, moc bych prosil o písničku „Pražce“ od Pavla Dobeše. Na kytaru, předem Děkuji!

ppodarilova
    Přispěvatel

Dobrý den, já bych moc prosila Spirit Bird od Xavier Rudd. Třeba někdy, až bude čas.. 🙂 Děkuji! Petra

zuzana.rausova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 10

Dobrý den, paní Míšo. Já bych chtěl poprosit o písničku „Love of my life – Queen“ a mamka by chtěla poprosit o písničku „Ať není mi líto – Radůza“. Moc vám děkujeme za vaši práci, budeme se těšit. -Kuba

Michaela Medek
    Šéf

Nikolko, písničku Přítel udělám, píši si. 🙂

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Ahoj Míšo prosím bylo by možné zařadit písničku přítel Nohavica děkuji

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Ahoj Míšo prosím bylo by možné zařadit do pořadníku píseň i can’t help našel od kelly f. Sama jsem to zkoušela ale nějak mi to nešlo chtěla bych se tuto písničku naučit bylo by to možné? Děkuji nikolka

Michaela Medek
    Šéf

Děkuji za další nápady, bohužel se na všechny nedostane, neb je jich víc, než jsem schopna splnit. Proto budu vybírat známější písně. I tak se čekací doba prodlužuje na víc, jak 3 měsíce. Zdraví Michaela

sima.vit
    Přispěvatel

Ahoj, nešla by prosím, někdy písnička od Jarka Nohavici, Zestárli jsme lásko.
    Moc děkuji Vítek

partnerk
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Zdravím, bylo by možno přidat písničku Vincent (Starrry, starry Night) s vybrnkáváním?
    Děkuji Irena

Michaela Medek
    Šéf

Nerez a Zuzka Navarová jsou moje srdcovka, tak to třeba dopadne, uvidím. Jejich písničky nejsou lehké. 🙂

rannerko
    Přispěvatel

Ahoj 🙂 ja by som sa chcel spýtať či by sa dala spracovať pesnička „Tisíc dnů mezi nám“od Nerezu? Je to dosť zaujímavé keď že je tam výrazný kontrabas. 😊

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 17)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.