-
VytvořilTéma
-
4. října 2021 22:12 #37141
Dobrý den měl bych návrh nehrál jsem dvacet let hraju zhruba rok a hodně se mi líbí lekce.
Láska prý
Karel Černoch -
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Lucieehorak: Zdravím, Lucko, chci se omluvit, že Vaše přání asi nesplním, neb přání je příliš mnoho a musím vybírat pouze známější písně. Pokud byste velmi chtěla se písničku naučit, je tu možnost osobní lekce přes Skype. Zdraví Michaela
Moc Vás zdravím Míšo,
velmi děkuji za Vaše lekce, jsou úžasné!
Ráda bych měla také přání-chtěla bych se naučit písničku od Folk teamu Skála, můj táta ji zbožňuje, tak by to bylo pro něj.
Děkuji, s pozdravem LuckaDobrý den, chci vám moc poděkovat za lekce na kytaru.
Učíte to opravdu skvěle.
Začal jsem se učit ve 40 letech. Je to už čtyři roky co ve chvilkách volna hraji.
Kdyby vám to někdy vyšlo, přál bych si natočit písničku Anděl od skupiny Mirai.
Moc díky. PavelDobrý den měla bych zájem o písničku v slepých uličkách děkuji nikolka
Dobrý den mohla bych poprosit o písničku v slepých uličkách? Děkuji nikolka
Dobrý den, Tesař od Asonance bude, píši si. 🙂 Zdraví Michaela
Dobrý den Míšo,
měla bych tip na písničku od Asonance – Tesař, před pár dny zemřela jejich zpěvačka, tak by to byla vlastně i taková vzpomínka na ni. Už dávno jsem si to chtěla zahrát, ale vůbec nevím jak na to.Děkuji
RadkaNikolko, tuto písničku si zařazuji do pořadníku a určitě na ni dojde, vydržte. 🙂
Paní učitelko bohužel na píseň od Kelly Tamily nemohu najít akordy s doprovodem si poradím ale našla jsem sice text ale bez akordů na ten Davides song. Proto jsem vás chtěla poprosit jestli byste mi mailem neposlala text s akordy abych se mohla písničku naučit e mail n.salasova@seznam.cz. děkuji moc a nezlobte se že pořád obtěžují ale nemám se na koho obrátit děkuji n to salasova
Jen jsem chtěla dodat že vybrnkáván8 že 17 lekce samozřejmě umím
Ano děkuji ale obávám se barré akordů ale ty ještě nevybrnkám a tak se chci zeptat jestli se to dá zahrát lehčím způsobem kvůli těm baréčkům a navíc na mě je to moc vysoko
Nikolko, v písni David’s song od Kelly Family je rytmus na 4 doby, hodí se tam krásně vybrnkávání ze 17. lekce
Dobrý den omlouvám se za překlep ta píseň kterou bych se chtěla naučit se jmenuje wholl come with mě od thé Kelly Camila. Našla jsem akordy ale bohužel nejsem si jistá s vybrnkáváním když jsem si pustila píseň zněly mi tři doby ale nevím mohla byste mi prosím poradit děkuji n. Saasova
Dobrý den Míšo nevíte jak bych mohla doprovodit písničku Snoop domě Sith mě od thé Kelly Camila akordy jsem našla ale nevím jak tu píseň vybrnkávat mě tam znělo v klipu vybrnkávání na tři doby ale nevím mohla byste mi prosím poradit děkuji a krásné vánoce
Nikolko, akord G navíc tam být klidně může, když se to tak líbí. 🙂
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.