výběr kytary

»»výběr kytary
výběr kytary2022-07-20T10:20:18+00:00

Home Fóra Fórum výběr kytary

• Vytvořil
    Téma

lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Ahoj, vybírám si novou kytaru. Zatím hraju na klasiku s nylonovýma strunama. Chtěla bych akustiku, určitě ne elektroakustiku, nevyužiju. Vím, že výběr je dost individuální, už asi vím co chci (i když výběr dost těžký, nechci levný šunt z číny), jen váhám jestli s výřezem nebo bez. Zatím jsem ho nepotřebovala, ale snažím se posunout stále dál a zlepšovat a říkám si, třeba někdy… 🙂 Jaký máš na to názor. Vidím, že máš s výřezem i bez. Já už mám vybranou asi bez výřezu a českého výrobce, jen ještě váhám. Příp. máš nějaký svůj tip na fajn kytary, které by byly i cenově dostupné?Takový nějaký ten střed? Vidím že hraješ na Alvarez. Jinak ať ti to hraje stále tak pěkně!

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 odpovědi - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Odpovědi
  • lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Děkuji za odpověď. Už mám doma kytaru bez výřezu. Zní moc pěkně. Další motivace dál se učit. Jen se teda ještě zžívám s kovovýma strunama a větší velikostí kytary. Přece jen ta klasická je menší 😉 A na sóla opravdu nevím jestli někdy dojde :-)))

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Ahoj, kytara s výřezem je dobrá pro pokročilého kytaristu, který rád hraje sóla ve vysokých polohách. Pro akordový doprovod je výřez zbytečný. Tip na kytaru nemám, neb jsem se již několik let nedostala do obchodu s kytarami. 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 odpovědi - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.