Vybrnkávání akord H mi

»»Vybrnkávání akord H mi
Vybrnkávání akord H mi2022-01-09T11:51:50+00:00

Home Fóra Fórum Vybrnkávání akord H mi

• Vytvořil
    Téma

n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Dobrý den Míšo chci že zeptat jestli u písně náhrobní kámen mohu použít vybrnkávání z desáté lekce ze17 lekce si ještě na vybrnk ještě netroufám kvůli Hmi špatně by to znělo. Zkoušela jsem dolů nahoru i pionýrak docela se to povedlo teď bych tu písničku chtěla trošku vybrnkávat hod8se tam z desáté lekce vím že používáte vybrnkávání že 17 lekce ale to Hmi to je pro mě hrůzostrašný akord nezlobte se chci aby ta písnička měla rytmus proto se raději ptám. Nezlobte že otravují ale nemám se na koho obrátit zdraví Nikolka moc děkuji za pomoc

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 odpovědi - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Odpovědi
  • n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Moc děkuji za pomoc já když vidím vybrnkávání h mol jsem z toho na mol obrazně samozřejmě není to nejlehčí akord a ještě se chci zeptat často mi u akordu hnmi nezazní spodní struna čím to je? A ještě když budu trénovat nějaké barré akordy mám dávat prvně prsty a pak barré a nebo prvně to barré a potom ostatní prsty omlouvám se nejsem ještě úplně pokročilá kytaristka tak se radši ptám abych to zvládala do budoucna. Bohužel jsem si teď ale zlomila prst takže nemohu hrát ale hned jak to půjde začnu zase trénovat a za to co pro mě děláte vám patří obrovský dík Nikolka až se uzdravím zase začnu hrát držte mi palce nikolka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Dobrý den, Nikolko, do písně Náhrobní kámen můžete dát jakékoliv vybrnkávání na 4 doby. Tedy jak lehké P 1 2 3, tak to těžší ze 17. lekce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 odpovědi - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.