Vybrnkávaní – kde a jak začít?

»»Vybrnkávaní – kde a jak začít?
Vybrnkávaní – kde a jak začít?2020-01-19T22:21:37+00:00

Home Fóra Fórum Vybrnkávaní – kde a jak začít?

• Vytvořil
    Téma

tom.sarocky
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý deň Michael,

Som naozaj rád, že som sa s vašou pomocou naučil hrať aspoň ako začiatočník. A keďže sa mi páčia pesničky na štýl balád, v nich sa najviac používa vybrnkávanie. Ako je ale najlepšie začať? Poprípade, mate k tomu aj nejaké rume videa?

Ďakujem za pomoc

Tom

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Autor
    Odpovědi
  • n.salasova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 72

Mohu u grónské písničky použít vybrnk. P 123 děkuji

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 615

Akord H má bas na struně A.

n.salasova
    Přispěvatel

Omlouvám ale akord h čím je bas na které struně u vybrnkávání děkuji

n.salasova
    Přispěvatel

Dobrý podvečer paní učitelkou učím se písničku zatímco se koupeš a chtěla bych vybrnkávat . nevím ale u akordu h čím na které struně vybrnkávat mů6ete mi prosím poradit děkuji n. Salašpvá

Michaela Medek
    Šéf

Jenomja: Bohužel, toto Vám již nemohu vysvětlovat psanou formou. Pokud by to opravdu nešlo, je tu možnost osobní lekce po Skypu, kterou zde na stránkách nabízím. Nebo je možná ještě brzy, občas to ve videích říkám: Jestli se Vám nedaří to pochopit, nechte to být, zatím se učte lehčí věci.

jenomja
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den, paní Michaelo, nějak se mi nedaří porozumět „ozdobným basům“ + legátům v písni Otázky. Je možné to poněkud zpomaleně vysvětlit pro obě ruce? Mám je asi obě levé 🙂
    děkuji.

Michaela Medek
    Šéf

Při vybrnkávání F je to stejné jako Fis, tedy jsou správně oba basy, D i E. Hmi struna A.

n.salasova
    Přispěvatel

Dobrý den paní učitelkou mohu se zeptat při vybrnkávání akordu f je bas na struně e nebo d viděla jsem lekce kde jste vybrnkávala na e struně tak nevím zda mohu použít oba basy a h mi bas na a struně při vybrnkávání děkuji n. Salasova

Michaela Medek
    Šéf

Při vybrnkávání akordu Fis můžete použít oba basy. Tedy E i D.

n.salasova
    Přispěvatel

Dobrý den paní učitelkou mohu se zeptat akord fisdur při vybrnkávání má basovou strunu e nebo d moje kytaristka říkala že d já si myslím že e. A ještě mám dotoz u akordu h mi je bas na struně a . ale já když h mi vybrnkám moc mi to nezní ale trénují to. Jste skvělá. Děkuji moc Nikola salašová

n.salasova
    Přispěvatel

Děkuji moc jste stě hodná teď zkouším h mi

Michaela Medek
    Šéf

Lehčí F pro n.salasova: 3. prst na D do 3. pol, 2. prst na G do 2. pol, 1. prst na struny H a E do 1. pol. Bas brnkat na D struně.

n.salasova
    Přispěvatel

Dobrý večer moc se omlouvám ale mohu se zeptat kdy ž budu vybrnkávat akord f na které položím prsty já si tento hmat nepatuji . Jsem totiž zvyklá na velké barré ale ještě ho nevybrnkám jinak používám velké barré trénuji to. Děkuji Nikola salašová

n.salasova
    Přispěvatel

Dobrý den jste skvělá mohu použít kapodasr na akordy s barré mojí kytaristé to vadí používám ho na vaše lekce kde jej doporučujete. Mohubho použít děkuji a moc se omlouvám n. Salašová

n.salasova
    Přispěvatel

Děkuji moc jste jste hodná snažím se trénovat f už docela zvládnu teď zkusím hm A20 lekcí kde jej učíte jsem giděla

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 16. až 30. (celkem z 33)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.