workshop

workshop2020-11-16T09:57:53+00:00

Home Fóra Fórum workshop

• Vytvořil
    Téma

Martin
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 36

Zdravím Michaelo,
    čistě v teoretické rovině, pokud bychom odhlédli od existence Covidu, uvažovala jste někdy o organizaci kytarového workshopu (dejme tomu v rozsahu víkendu, ale o letních prázdninách si dokážu představit i 5-7 dní) pro své klienty, jako doplněk lekcí, a zároveň ideální přímá zpětná vazba?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 odpovědí - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Dobrý den, určitě nad tím budu přemýšlet, třeba by se to příští rok povedlo, ale nic neslibuji. Zdraví Michaela

Martin
    Přispěvatel

Dobrý den paní Michaelo,
    stále mě neopustila myšlenka prázdninového (není podmínkou) soustředění jako zpestření zaběhnutého webového schématu návrh písně / zpracování, který je samozřejmě pilířem projektu.Já osobně bych se dostavil i do Řecka, ale uznávám, že ta vzdálenost je určitou bariérou. V podmínkách ČR lze organizací takové akce pověřit agenturu (ubytování, stravování), a věřím, že by cena nemusela být nějakým problémem – nemyslím, že by vaši klienti dokázali odolat takové nabídce…

Jaroslava Melníková
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Zdravím Martine, o kytarovém soustředění jsem opravdu nepřemýšlela a obávám se, že to nehrozí ani v budoucnu. Díky paní Michaele jsem se zbavila starých zlozvyků, pochytila to správné a myslím,. že některé písničky hraji již docela slušně. Přesto si na něco veřejnějšího netroufám. Navíc, i když nerada, se musím přiznat, že školu paní Michaely mám jako Univerzitu třetího věku.
    Srdečně zdravím a přeji hezké Vánoce. Jarka

Martin
    Přispěvatel

Zdravím Jarko,
    nemáš zač, pro tebe i všechny ostatní kytarové ovečky paní Michaely jsem Martin.
    Šéfce se omlouvám za OT.
    Aby to tedy nebylo úplně mimo – ty bys Jarko zvažovala účast na nějakém kytarovém soustředění?

Jaroslava Melníková
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Zdravím kolego „burianme“ a děkuji za podporu a radu.
    . Zdravím Jarka Mel.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Zdravím Vás, o něčem takové jsem již přemýšlela, nicméně spousta dalších organizačních probémů okolo (ubytování, strava…) mě zatím od realizace odrazovala. Nyní jsem na nějakou dobu uklizena v Řecku, takže je tento nápad prozatím schován do šuplíku. Ale za rok, dva, kdo ví? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 odpovědí - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.