Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 454)
  • Autor
    Odpovědi
  • jan.hnizdil
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den Míšo,

nikde se mi nepodařilo najít správně zapsané akordy k písničce „Kdysi býval mou láskou, kůň bílý jak sníh“. mohl bych požádat že by jste ji přidala do repertoáru. rád bych se jí od Vás naučil.

Díky moc

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 611

Seznam přání doplněn, děkuji moc, na všechny písně nedojde, za to se omlouvám. Zdraví Michaela

karel.katrusak
    Přispěvatel

Dobrý den , prosím píseň: Divokej Bill -svět , děkuji 🙂

radim.kavka
    Přispěvatel

Rozeznávám od Richarda Mullera, ta by určitě potěšila nejen mě 🙂

Děkuju, Radim

Michaela Medek
    Šéf

Moc vám všem děkuji za skvělé nápady, zapisuji si je, ale opravdu na všechny nedojde, omlouvám se. A především se chci omluvit, že není v mých silách nyní natočit píseň od zesnulého Josefa Zímy, trvalo by mi dlouho se ji naučit a následně natočit lekce. A mám tu v přípravě další jiné písně. Děkuji za pochopení i za trpělivost! Zdraví Michaela

zmiesler
    Přispěvatel

Dobrý den. Chci poprosit, k uctění a připomenutí zpěváka Joseza Zímy, o písničku Si, si, si signorina (s Jaromírem Mayerem) či Nej, nej, nej (s Pavlínou Filipovskou). Předem děkuji.

reznik.ondrej
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,

rád bych se optal, zda by mohla být zařazena na seznam přání také písnička Marie od Zuzany Navarové. Děkuji předem a děkuju za to, co děláte!

Věra
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den,
    mohla bych poprosit o zařazení do fronty Jupí čerte (Greenhorns)? Děkuji!

jiri.spat
    Přispěvatel

Zdravím, mohl bych poprosit „Já ti zpívám“ od Pavla Bobka, mohla by se i moc líbit „Břímě“ od Petr Kalandra
    Děkuju moc

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání doplněn, moc děkuji, předem se omlouvám, že na všechna nedojde. 🙂 Zdraví Michaela

Petr.Janac
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Hezký den, Míšo. Udělala byste mi velikou radost, kdybyste mi pomohla s písničkou Jenoféfa. V podání Vojty Nedvěda se mi líbí nejvíc – viz https://www.youtube.com/watch?v=GsJXu9E1XuI

voltizer
    Přispěvatel

Dobrý den paní Míšo, ráda bych se naučila píseň Marioneta od Tiché dohody. Nevím si rady s rytmem. Tak pokud hledáte tip na další skvělé video, tak tady je! Pěkný den Pája

Michaela Medek
    Šéf

Seveckova.Eva: Ahoj, pro začátečníka jsou určitě měkké struny lepší. Tedy pokud máš doprovodnou kytaru koupíš třeba tyto: https://www.muziker.cz/daddario-ez-890-super-light. Pokud máš klasickou kytaru s nylonovými strunami, určitě opět kup nylonové a to jakékoliv.

seveckova.eva
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Ahojky Míšo, chtěla bych se zeptat jako úplně začátečník, jaké struny dát do kytary. Jsou pro začátečníka vhodnější měkčí? Děkuji

monty1
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Ahoj Míšo, dalo by se Romantický sen /Odháněl/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 454)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.