-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Rozeznávám od Richarda Mullera, ta by určitě potěšila nejen mě 🙂
Děkuju, Radim
Moc vám všem děkuji za skvělé nápady, zapisuji si je, ale opravdu na všechny nedojde, omlouvám se. A především se chci omluvit, že není v mých silách nyní natočit píseň od zesnulého Josefa Zímy, trvalo by mi dlouho se ji naučit a následně natočit lekce. A mám tu v přípravě další jiné písně. Děkuji za pochopení i za trpělivost! Zdraví Michaela
Dobrý den. Chci poprosit, k uctění a připomenutí zpěváka Joseza Zímy, o písničku Si, si, si signorina (s Jaromírem Mayerem) či Nej, nej, nej (s Pavlínou Filipovskou). Předem děkuji.
Dobrý den,
rád bych se optal, zda by mohla být zařazena na seznam přání také písnička Marie od Zuzany Navarové. Děkuji předem a děkuju za to, co děláte!
Dobrý den,
mohla bych poprosit o zařazení do fronty Jupí čerte (Greenhorns)? Děkuji!Zdravím, mohl bych poprosit „Já ti zpívám“ od Pavla Bobka, mohla by se i moc líbit „Břímě“ od Petr Kalandra
Děkuju mocSeznam přání doplněn, moc děkuji, předem se omlouvám, že na všechna nedojde. 🙂 Zdraví Michaela
Hezký den, Míšo. Udělala byste mi velikou radost, kdybyste mi pomohla s písničkou Jenoféfa. V podání Vojty Nedvěda se mi líbí nejvíc – viz https://www.youtube.com/watch?v=GsJXu9E1XuI
Dobrý den paní Míšo, ráda bych se naučila píseň Marioneta od Tiché dohody. Nevím si rady s rytmem. Tak pokud hledáte tip na další skvělé video, tak tady je! Pěkný den Pája
Seveckova.Eva: Ahoj, pro začátečníka jsou určitě měkké struny lepší. Tedy pokud máš doprovodnou kytaru koupíš třeba tyto: https://www.muziker.cz/daddario-ez-890-super-light. Pokud máš klasickou kytaru s nylonovými strunami, určitě opět kup nylonové a to jakékoliv.
Ahojky Míšo, chtěla bych se zeptat jako úplně začátečník, jaké struny dát do kytary. Jsou pro začátečníka vhodnější měkčí? Děkuji
Ahoj Míšo, dalo by se Romantický sen /Odháněl/
Další skvělé nápady, uvidím, zda na ně dojde, i když je fakt, že Plíhal by si zasloužil nějakou další lekci. 🙂
Dobry den.
Jsem dost zasekly u stale stejnych interpretu 🙁 Byl bych moc vdecny za nejakou dalsi pisnicku od Karla Plihala – cokoliv, co se vam libi a delani videa by vam udelalo radost, jinak to mozna nema cenu – myslim, ze Karel Plihal je v soucasne dobe spise okrajova zalezitost. Napada me: Padaly hvezdy, Sedi topic u piana (na Youtube jsou nejake zaznamy Plihala z koncertu – takze asi tak 4x zjednodusit, aby to bylo hratelne), Nagasaki Hirosima (napr. koncert z Telce – opet 4x zjednodusit), Nosorozec, Vstavej holka…
Zdravi,
Jiri Koten-
Odpověď byla upravena Před 4 měs., 1 týdnem uživatelem
koten.jiri.
-
Odpověď byla upravena Před 4 měs., 1 týdnem uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.