Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 451)
  • Autor
    Odpovědi
  • radim.kavka
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Rozeznávám od Richarda Mullera, ta by určitě potěšila nejen mě 🙂

Děkuju, Radim

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 605

Moc vám všem děkuji za skvělé nápady, zapisuji si je, ale opravdu na všechny nedojde, omlouvám se. A především se chci omluvit, že není v mých silách nyní natočit píseň od zesnulého Josefa Zímy, trvalo by mi dlouho se ji naučit a následně natočit lekce. A mám tu v přípravě další jiné písně. Děkuji za pochopení i za trpělivost! Zdraví Michaela

zmiesler
    Přispěvatel

Dobrý den. Chci poprosit, k uctění a připomenutí zpěváka Joseza Zímy, o písničku Si, si, si signorina (s Jaromírem Mayerem) či Nej, nej, nej (s Pavlínou Filipovskou). Předem děkuji.

reznik.ondrej
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,

rád bych se optal, zda by mohla být zařazena na seznam přání také písnička Marie od Zuzany Navarové. Děkuji předem a děkuju za to, co děláte!

Věra
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den,
    mohla bych poprosit o zařazení do fronty Jupí čerte (Greenhorns)? Děkuji!

jiri.spat
    Přispěvatel

Zdravím, mohl bych poprosit „Já ti zpívám“ od Pavla Bobka, mohla by se i moc líbit „Břímě“ od Petr Kalandra
    Děkuju moc

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání doplněn, moc děkuji, předem se omlouvám, že na všechna nedojde. 🙂 Zdraví Michaela

Petr.Janac
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Hezký den, Míšo. Udělala byste mi velikou radost, kdybyste mi pomohla s písničkou Jenoféfa. V podání Vojty Nedvěda se mi líbí nejvíc – viz https://www.youtube.com/watch?v=GsJXu9E1XuI

voltizer
    Přispěvatel

Dobrý den paní Míšo, ráda bych se naučila píseň Marioneta od Tiché dohody. Nevím si rady s rytmem. Tak pokud hledáte tip na další skvělé video, tak tady je! Pěkný den Pája

Michaela Medek
    Šéf

Seveckova.Eva: Ahoj, pro začátečníka jsou určitě měkké struny lepší. Tedy pokud máš doprovodnou kytaru koupíš třeba tyto: https://www.muziker.cz/daddario-ez-890-super-light. Pokud máš klasickou kytaru s nylonovými strunami, určitě opět kup nylonové a to jakékoliv.

seveckova.eva
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Ahojky Míšo, chtěla bych se zeptat jako úplně začátečník, jaké struny dát do kytary. Jsou pro začátečníka vhodnější měkčí? Děkuji

monty1
    Přispěvatel

Ahoj Míšo, dalo by se Romantický sen /Odháněl/

Michaela Medek
    Šéf

Další skvělé nápady, uvidím, zda na ně dojde, i když je fakt, že Plíhal by si zasloužil nějakou další lekci. 🙂

koten.jiri
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobry den.
    Jsem dost zasekly u stale stejnych interpretu 🙁 Byl bych moc vdecny za nejakou dalsi pisnicku od Karla Plihala – cokoliv, co se vam libi a delani videa by vam udelalo radost, jinak to mozna nema cenu – myslim, ze Karel Plihal je v soucasne dobe spise okrajova zalezitost. Napada me: Padaly hvezdy, Sedi topic u piana (na Youtube jsou nejake zaznamy Plihala z koncertu – takze asi tak 4x zjednodusit, aby to bylo hratelne), Nagasaki Hirosima (napr. koncert z Telce – opet 4x zjednodusit), Nosorozec, Vstavej holka…
    Zdravi,
    Jiri Koten

• Odpověď byla upravena Před 4 měs., 1 týdnem uživatelem  koten.jiri.
    martinger
    Přispěvatel

Dala by sa niekedy spravit piesen Metalinda – Slnko nevychadzaj .. ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 1. až 15. (celkem z 451)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.