-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Krásný den,
já bych Vás moc chtěla poprosit o písničku Marie od Tomáše Kluse 😊
Jinak moc děkuji za Vaše úžasné lekce kytary, ohromně mi pomáháte ❤️Dobrý den, mohu poprosit o píseň pro kytaru od Chinaski s názvem „Víno“? Děkuji.
Dobrý den,
učím se na ukulele a moc mě vaše videa baví, dokonce přemýšlím, že opráším kytaru (kdysi jsem amatérsky zkoušela) .
Zatím prosím o verzi na ukulele. Manžel má přání písničky Holubí dům, já bych brala cokoliv od Nedvědů (Skládanka, Podvod, Stánky, Frankie dlouhán, Ptáčata…), nebo takové ty táborové… Seznam mám dlouhý, tak snad časem na některou přijde řada. Zvládám složitější rytmy i vybrnkávání, jsem ale ráda že to ve videích ukazujete opravdu pomalu a detailně.
Líbí se mi moc i Verunčina píseň lásky z pohádky jak si zasloužit princeznu 😉 to bych se asi i vrátila k té kytaře.
Děkuji moc za vaše videa a za vše co děláte 🙂 LenkaDobrý deň, mohla by som poprosiť pieseň od Amy Winehouse Back to black?☺️ Mám ju veľmi rada a veľmi by ma to potešilo. Prajem ešte krásny deň.
S pozdravom MartinaDobrý den Míšo,
bylo by možno zařadit písničku Vyznání od Argemy? DěkujiZdravím, Michaelo,
poprosila bych Vás o zpracování písničky „Báseň“ od Chinaski.
Děkuji za vše, co pro nás děláte a přeji stále zdraví a elán.:)
A. Chalupová.Seznam písní na přání doplněn, děkuji za skvělé nápady a prosím o trpělivost. 🙂 Zdraví Michaela
Nedvedi – Krizek, idealne co nejvice se podobajice originalu cili jsou tam nejaky akordy typu D/A, D/G, D/Fis, D/cis atd
vim, ze pozadavku je hodne, tak treba nekdy, diky 🙂
Dobrý den, Míšo, moc děkuji za Vaši parádní práci a prosím o písničku Pojďme se napít od Poutníků – zase trochu té klasiky 🙂 Mějte se hezky, díky, Jitka
Dobrý den,
prvně děkuji za skvělé lekce hry na kytaru a ráda bych poprosila o lekci na písničku A pohádky je konec z Nesmrtelné tety.Děkuji.
Ahoj,
vubec bych se nebranil, kdyby jsi pridavala vice Nedvedu 🙂 Ucim se vetsinu jejich pisnicek tech znamejsich, ale ne vzdy se mi uplne dari priblizit se originaluzdravím dnes jsem slyšel písničku – tvůj svět – od Marcela. troufnete si na tuto písničku. . je nádherná.
Také zdravím, Vlaštovky je skvělá písnička, takže si ji dávám do pořadníku, dočkáte se cca za 3 měsíce. Zdraví Michaela
Zdravím! Jste úžasná, díky vám dělám na kytaru neuvěřitelný pokrok! Myslíte, že byste mohla vysvětlit Vlaštovky od Traband? Snažila jsem se to všemožně najít, avšak neúspěšně. 🙂
Děkuji Vám všem za skvělé nápady! Snažím se je plnit postupně, dle data Vašeho vložení, ale je jich příliš moho. Proto se předem omlouvám, že některá přání nebudou splněna, že dám přednost písním, které jsou známější a tedy uspokojí více kytaristů. Zdraví Michaela
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.