Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 286. až 300. (celkem z 459)
  • Autor
    Odpovědi
  • foltynova28
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 12

Dobrý den Míšo,
    mohla bych poprosit o zpracování písničky Jede jede mašinka, Studentská halenka, Beskyde beskyde, případně okolo Frýdku cestička nebo okolo Hradce. Já vím jsou to takové odrhovačky ale máme partu lidí kteří si tyto písničky rádi zazpívají. Moc děkuji

martin.penazu
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den,
    děkuji za perfekní zpracovaní písní srozumitelné i pro začínající kytaristy a prosím o zpracování písní – Víš od skupiny Keks a píseň I was made for loving you od skupiny Kiss.
    S pozdravem M.P.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Děkuji za nápady. Písně Bodláky ve vlasech a Jasná zpráva již na mých stránkách jsou, nejlepší způsob, jak je najít, je klik na lupu v pravém horním rohu, následně napíšete název požadované písničky. Ale u Bodláků se akordu Hmi nevyhnete – je v obou tóninách.

zdendacer
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Což takhle Kryštof – Ženy?:-)

Dana Mertlová
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den Míšo,
    mohla bych vás poprosit o zpracování písničky Bodláky ve vlasech od Mikiho Ryvoly a písničku Jasná zpráva od Petra Jandy? Moc ráda bych se je naučila, jen akord Hm mi dělá trošku problém 🙂
    Moc děkuji a přeji hezký den.
    Dana M.

l.habanova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Míšo,mohla bych Vás poprosit o o zpracování písničky LENKO od Petra Spáleného.
    Děkuji Lenka.

nejas
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den, moc ráda bych se naučila písničku Nevadí od Wabiho Daňka. Předem moc děkuji.

tomasmuta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,

poprosil bych píseň „zrození hvězd“ od kamelotu.

Děkuji

rismartina
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Dobrý deň, rada by som si zahrala staršiu pesničku – Mosty (Lost in love). Ďakujem.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Jé, moc děkuji za další návrhy! Už teď se na ty písničky těším. A opravdu mě moc mrzí, že se doba Vašeho čekání pořád prodlužuje, budu se moc snažit, aby to bylo co nejdříve. 🙂

jirikoranda
    Přispěvatel

Dobrý den,
    moc rádi bychom se synem zahráli písničku od skupiny Buty Mám jednu ruku dlouhou, ale nevíme si rady s rytmem. Byli bychom moc rádi za Vaši videolekci.
    Díky a těšíme se. Jiří a Tom
    P.S. Vaše Kytarová školička je skvělá !

cerny
    Přispěvatel

Dobrý den.
    Moc rád bych Vás poprosil o písničku „Naruby“ od Zuzany Navarové.
    Děkuji za ochotu s pozdravem
    Honza Černý

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

No my to ale na Vás sypeme, nijak se z toho nestresujte, kolik se podaří, tolik. Hlavně i odpočívejte a užívejte léto.

foltynova28
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 12

Dobrý den paní Míšo,
    předně děkuji za vynikající a přehlednou výuku. Jsem již starší ale v mládí jsem tak trošku brnkala a teď jsme se k tomu po mnoha létech vrátila, musím přiznat, že jsme vše již zapomněla ale s vámi to docela zvládám, i když přiznávám, že rytmy mi dělají větší problémy než akordy. Tak vás touto cestou chci poprosit o pár písniček které si u ohně zazpívají dodnes mladí i starší takové ty „lidovky“ jako třeba okolo Studentská halenka, Frýdku cestička, okolo Hradce, případně zda by jste mohla zařadit Děti z Pirea, Ascalona též by mě potěšila anglická písnička Tiperrery. děkuji moc Soňa

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Dobrý den, Míšo,
    Mohla bych Vás poprosit, viděla jsem na.videu Trhovokamenické Strunky, jak hrají dvě krásné vánoční písničky – O Vánocích a To k Vánocům patří. Myslím třeba do budoucna, když toho máte tolik ve frontě. Moc děkuji za to co děláte a přeji pěkné léto.
    Alena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 286. až 300. (celkem z 459)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.