-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
dnes jsem se podíval na pohádku o bílé paní. a je tam písnička strašit je krásné. zpívá to Vydra a Molavcová. na netu jsem to nenašel tak jsem vás chtěl poprosit jako návrh na písničku. jinak už zvládám bare akordy F hmi. také dost díky vám.
dnes jsem se podíval na pohádku o bílé paní. a je tam písnička strašit je krásné. zpívá to Vydra a Molavcová. na netu jsem to nenašel tak jsem vás chtěl poprosit jako návrh na písničku. jinak už zvládám bare akordy F hmi. také dost díky vám.
Tak budou Schody od Kabátů. 🙂
Dobrý deň, chcel by som poprosiť lekciu na pesníčku od Zoči voči – Aj keď, ak by sa dalo tak aj s originálnym vybrnkávaním, ak nie tak radšej by som poprosil lekciu na pesníčku Kabát – Schody. Ďakujem
-
Odpověď byla upravena Před 4 r., 3 měs. uživatelem
lukas.sury.
Tak pokud si mohu vybrat tak raději Sraž nás na kolena. Díky
Dobrý den, prosím, pište mi spíše jen o jednu písničku, přání je moc a já je nestíhám plnit. Také by ta písnička měla být hodně známá, aby uspokojila co nejvíce kytaristů. Tedy mám udělat Síla starejch vín, nebo Sraž nás na kolena?
Zdraví MichaelaDobrý den,
prosil bych o zpracování těchto písní: Škwor – Síla starejch vín, Sraž nás na kolena
Garáž – Muchomůrky bílé
Harlej – Proč pocit mám
Přirození
DěkujiAno, nevadí, děkuji aspoň za radu. A děkuji za všechny lekce, které děláte, je to úúúúúúžasnééééé!.
alena
Alenko, omlouvám se, ale tuhle písničku Vám neslíbím. Nicméně je velmi lehká na doprovod, stačí si najít akordy a rytmus je pak na 4 doby – kterýkoliv, který již umíte. Akordy jsou například zde: http://www.zpevnik.wz.cz/?id=12881 Těch čísel u akordů si nemusíte všímat, prostě když je tam D5, hrajte jen D. Zdraví Michaela
dobrý den Míšo,
měla bych návrh na jazykové zpestření do Vašeho seznamu. Moc se mi líbí píseň Kukurukuku.https://www.youtube.com/watch?v=wkqX3y1mMzs
mohla bych (někdy v budoucnu) poprosit o lekci?
moc děkuji. alenaDobrý den, byl bych Vám strašně vděčný za sibylu od Tomáše Kluse.
Dobrý večer Paní Medek.
Mám nápad na vybrnkávačku-mohl bych poprosit o ,,Once Upon a Time In The West“ (Ennio Morricone),song který proslavila v české verzi Paní Věra Špinarová-Jednoho dne se vrátíš? Děkuji mnohokrát.Dobrý den, právě si lámu hlavu (a ruce 🙂 ) jak zahrát Ztráty a nálezy od Arakain. Byl bych velice rád za lekci. Děkuji. Pavel
Dobrý den, Míšo, mohla bych Vás poprosit o Latinskou píseň Adeste Fideles? Chápu, Máte toho moc, klidně i na příští vánoce.. Děkuji. Alena
Dobrý den Míšo,poprosila bych o zpracování písní od Karla Kryla Zkouška dospělosti a Lásko.
Předem děkuji
Lída K. -
Odpověď byla upravena Před 4 r., 3 měs. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.