-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Karle, moc děkuji za dobrý nápad, ale omlouvám se, to se nestihnu naučit a nahrát tak rychle, takže píseň mohu zařadit do pořadníku, pokud ji opravdu chcete zpracovat, ale přijde na ni řada nejdříve za 4 měsíce, což bude úplně out, tedy napište mi, prosím, zda i tak o ni opravdu stojíte? Zdraví Michaela
Paní Michaelo,
Vaše lekce jsou pro mě hodně přínosné. Díky moc.Mohl bych zažádat o něco k 40. výročí The Wall (Pink Floyd)?
Nejlépe „Another Brick In The Wall“.Karel
Seznam poctivě doplňuji dle datumů vašich příspěvků, moc děkuji za skvělé nápady!
Dobrý deň Miška
Druhý krát vstupujem do tohoto zoznamu s prosbou o pesničku od The Beatles
YOU’VE GOT TO HIDE YOUR LOVE AWAY
vopred ďakujem teším sa a prajem všetko dobré.touto cestou sa chcem poďakovať za super školu na gitaru, to co som sa nenaucila za 32 rokov, to sa ucim teraz a velmi mi gitarová škola pani Michaely pomáha, prosila by som ak by to bolo mozne o akordy a lekciu na piesen Vianocne salali od Simony Martausovej, vopred dakujem. Katarína
Zamilovala jsem si písničku „Vánoční“ od Kateřiny Brožové, viděla jsem Vás doprovázet ji v kostele, nikde k ní ale nemůžu najít akordy. Moc bych Vás chtěla poprosit o zpracování.
Každý den se těším na další Vaše video – jak malé děcko na vánoce. Hraní podle not poctivě denně trénuju. S kamarádkou, která si u Vás taky předplatila rok, si říkáme „dva blázni“.Děkuji
AlenaDěkuji za nápady na vánoční písničky. S těmi samozřejmě nebudu čekat, až na ně přijde řada, zkrátka na konci listopadu je začnu zveřejňovat.
Ahoj Michaela,
pomaly sa blizi cas Vianoc. Tak by som chcela poprosit o nieco s touto tematikou. Davam do pozornosti vianocnu postu od Roba Opatovskeho, alebo vianocny popevok od Mariky Gombitovej. Tak hadam som sa nespamatala prilis neskoro.
Dakujem vopred 🙂Moc děkuji za skvělé nápady, vše si poctivě píši do svého pořadníku dle data Vámi napsaného přání. Momentálně čekačka asi tak 4 měsíce, tak vydržte. 🙂
Zdravím, zdravím.
Poprosila bych ještě o jednu písničku –
– Pusu mi dej (Alice Springs)
Děkuji a hezký den 🙂Dobrý den paní Michaelo,
mohl bych poprosit o zpracování písničky Mezi horami od kapely Čechomor? Předem děkuji.
Dobrý večer paní Michaelo. Jistě jste postřehla, že zemřel nejlepší zpěvák České republiky, pan Karel Gott. Nedalo by se „mimo pořadí“ aktuálně zařadit, na jeho počest nějakou jeho písničku? Myslím, že by to bylo krásné gesto, ale je to na Vás.
Dobrý den, mohla bych poprosit video, jak zahrat na ukulele Stale mlad nebo Stokrat chvalim cas od Karla Gotta? Mockrát děkuji, ZK
Vše jsem si zapsala, moc děkuji, jste fakt úžasní. 🙂
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.