-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den, moc děkuji za lekce jsou super. Mohla bych poprosit o písničku
A ty se ptáš co já. 🙂 Děkuji.Seznam doplněn, děkuji!
Dobrý den děkuji za písničku na Angel od Kelly family. Jste skvělá bylo by možné zařadit do pořadníku písničku i cant help myself taky od Kelly family děkuji moc. N. Salašová
Dobrý den paní Michaelo,
mám na vás přání na písničku, kterou poslouchám již od dětství.
Do této chvíle jsem na to opravdu nenašel dobrý návod.
Jedná se o písničku Somebody like you, od zpěváka Keitha Urbana.
Mohla byste prosím písničku natočit včetně toho ikonického intra? 🙂Děkuji a moc se těším.
Dominik Talacko
Děkuji všem za další návrhy, které jsem již zapsala do svého pořadníku. Zatím stále držím skluz 4 měsíce. Zdraví Michaela
Ahojky Michaelo, jste úžasná, myslela jsem si, že Svatou Kordulu nedám a vypadá to, že díky Vám se mi to podaří. Moc díky. Mohla bych poprosit o písničku Boan 0n The River od Styx. Bohužel neumím anglicky tak, prosím, o verzi v češtině Tvé stopy v písku s Jiřím Kornem. Moc Díky Hana
Zdravím, moc mi pomáhají Vaše lekce. Což takhle píseň Milé děti ze stejnojmenného alba od skupiny EpyDeMye. Pro nás rodiče malých dětí je to prostě boží a přesně vystihující.
Díky R.Dobrý den paní učitelkou bylo by možné zařadit do pořadníku písničku Velické zvony děkuji n. Salasova
Dobrý den paní Míšo.Je možno zařadit do seznamu nových písní písničky od Ivana Hlase SLUNEČNICE a KARLÍN? Děkuji moc
Dobrý den Míšo,
před časem jsem prosila o nějaké písničky, ale mám dojem, že jsem pouze napsala vzkaz, ale neodeslala,protože ani v požadavcích jej nemohu najít. Proto svou prosbu raději zopakuji. Chtěla bych poprosit o zařazení nějakých písniček Františka Nedvěda např. Jablůnka, Ostrov jménem mládí, Zlatá rybka, Poprvé sám, případně anglickou písničku It’s a Long Way to Tipperary.Moc děkuji za váš čas, který nám věnujete a za skvělou výuku.
Seznam písní jsem doplnila, jste skvělí, díky moc. 🙂
chybí mi tu písnička toulavej
Dobrý den Míšo zdravím vás. Jste výborná kytaristka. Moc prosím o grónskou písničku od Jarka nohavici na kytaru. Moc děkuji Nikola salašová
Dobrý den Míšo.
Děkuji za vaši školu kytary je super.Mohla bych Vás poprosit o písničku od Pardubické skupiny Pouta Toulavý boty.
Je podle mého moc krásná a ráda bych se ji naučila správně. Moc Vám děkuji RůženaDobrý večer mohla bych ještě poprosit o písničku když jsem já šel tou Putimskou branou potřebovala bych poradit s doprovodem této písně na kytaru děkuji moc n.salašová
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.