-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Opět děkuji za další krásné nápady, právě jsem si je zapsala do svého pořadníku. 🙂
Dobrý den,
rád bych se naučil tu nejhezčí píseň Olympiku – Otázky, ve verzi originálu. Děkuji.Dobrý den, paní Michaelo,
mohu poprosit o píseň Dům u vycházejícího slunce?
zdravím a děkuji
melbyla by dobrá písnicka TEREZA ( OSAMĚLÝ MĚSTO ) – WABI + MIKI RYVOLOVÉ
Dobrý den Michaelo, poprosila bych o písničku od skupiny Mirai – Když nemůžeš tak přidej. A ješte pokud by nevadilo něco trochu punkové ráda bych se naučila píseň od skupiny The Vandals – Hang myself from the tree. Zdravím a děkuji za Vaší skvělou práci. Jste výborná.
Dobrý den,
bylo by možné se někdy naučit píseň Moon river na ukulele? Píseň ze Snídaně u Tiffaniho, zpívá Audrey Hepburn 🙂Děkuji,
HanaDěkuji moc, tabulka doplněna. Již chytám zpoždění skoro 3 měsíce, tak prosím o trpělivost. 🙂
Dobrý den Michaelo,
přidal bych jeden tip na novou písničku Hop Trop – Kláda 🙂
Dobrý den Michaelo,
mohla bych poprosit o zpracování písničky Jožin z bažin od Ivana Mládka? Děti jí mají moc rády, tak bych jim jí ráda zahrála. Nevím si rady hlavně s rytmem.Předem děkuji
Ludmila
Ahoj Michaela,
chcela by som poprosit pesnicku od Maryli Rodowicz Jada wozy kolorowe. V slovenskej verzii Tiahnu vozy malovane, v ceskej Jedou vozy..
Dakujem a prajem vela uspechov v dalsej praci
Dobrý den,
prosím kdyby bylo možné písničku Hořely padaly hvězdy od Michala Šindeláře.
Děkuji 🙂
Dobrý den, co takhle na ukulele Osmý den od Olympicu? Moc děkuji, budu se těšit a zatím se učit z ostatních vašich videí 🙂
Moc děkuji, Vaše návrhy jsou úžasné, už teď se těším, až na ně dojde řada. 🙂 Zatím jedu s cca 2 měsíčním zpožděním. Tak vydržte.
Dobrý dne Michaelo, já bych měla prosbu na písničku od Jany Kirschner – Pokoj v duši. Děkuju a zdraví Zdenka
Dobrý den, teprve nedávno jsem objevila skupinu Nezmaři a hrozně se mně líbí. Chtěla bych vás poprosit o jejich písničku Čtvero ročních období, případně o jejich jiné písně (Stromy, Bodláky ve vlasech). Jde mě hlavně o rytmus, aby byl pokud možno co nejautičtější, hrají totiž úžasně. Akordy nějak složité pokud vím nejsou.
Děkuji Vám za zpracování jejich písně Písek, protože jinak bych si ji taky přála.-
Odpověď byla upravena Před 7 r. uživatelem
mlickova.brno.
-
Odpověď byla upravena Před 7 r. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.