-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den,
koukal jsem na you tube, jak šesti letá holčička hraje na ukulele písničku od Elvise Canť help falling in love. Mohla byste Nám ukázat jak se tuto písničku naučit?
Nejlépe obě verze ukulele i kytara:)Dobrý den moc rád bych se naučil písničku – Ruty šuty arizona, texas.
Děkuji.
Dobrý deň , určite už každý počul o dnešnom fenomenálnom spevákovi menom Ed Sheeran , čo tak niečo od neho ? Ďakujem
Dobrý den paní Michaelo,
chtěl bych poprosit o písničku Zum zum I od Pavla Dobeše, moc děkuji.Zdravím vospolek,
rád by som sa naučil anglické balady, ale nejak mi to nejde pochopiť z anglických videí na YouTube 🙂 Mohli by ste sa pozrieť na tieto 2 pesničky? S Vami sa to určite naučíme 😉
Lifehouse – You and Me
Oasis – WonderwallĎakujem za super odvedenú prácu pri príprave videí! 🙂
Tom
john.t: Máte pravdu! Já si Váš příspěvek zapomněla zapsat do pořadníku písní! Velmi, velmi, velmi se omlouvám a děkuji, že jste se připomněl. Do konce tohoto týdne bude Vaše přání splněno.
-
Odpověď byla upravena Před 7 r., 1 měs. uživatelem
Michaela Medek.
Dobrý den paní Michaelo, Vy jste na mě zapomněla 🙂 Níže můj dřívější příspěvek z října. Ale ne, jen kdyby byl čas a chuť. Jinak skvělé lekce se skvělým lektorem. Hodně úspěchů přeje Honza.
Dobrý den paní Michaelo, nevím jestli tu už ten návrh zazněl, ale rád bych zařadil do svých kytarových dovedností písničku od Jirky Schelingera, Jsem prý blázen jen. Na netu je spoustu odkazů na akordy, ale u této písně se akordy velmi často neshodují. U každého odkazu je trochu jiná varianta. Jinak Vám velmi fandím a pokračujte v tomto „nekonečném“ seriálu ? Děkuji Honza.
talackodominik: Ano, písničku připravím, ale stihnu to do narozenin? Kdy je má? 🙂
Dobrý den paní Michaelo,
marně se snažím najít na internetu lekci pro písničku Signální od Chinaski, rád bych zahrál své přitelkyni k narozeninám.
Mrknete se v budoucnu na tuto písničku? 🙂Moc děkuji za vaše nápady, pořadník doplněn. Jste skvělí.
Dobry den Michaela….uz ste mi jedno prianie piesne splnila a preto Vas chcem poprosit ci by sa dalo na ukulele spracovat piesten TRI VETERANI – Neni nutno…bol by som velmi vdacny… A dakujem za vsetky pesnicky na ukulele… Ste super…
Dobrý den Michaelo,
prosím Vás o zpracování krásné písničky od pana Jiřího Suchého (on stejně jiné nemá) „Kdykoliv kdekoliv“. Ráda bych ji zahrála svému tatínkovi k jeho 72. narozeninám, které bude slavit koncem června, tak snad se to stihne. A když by náhodou ne, tak ji zahraji později.:)
Děkuji předem a stejně tak děkuji za všechny Vaše lekce.
Zdravím, Andrea Ch.Dobrý den, opožděně děkuju, že obě písničky, o které jsem si zatím napsala, už byly zpracovány. Ještě bych se ráda naučila Mávej od Mig21, hlavně to vybrnkávání. Předem děkuji.
Zdravím Mišo, přidávám se k zájemcům o Queen, I want to break free. by mne hodně potešilo. Děkuji za každou jednu lekci. Jste skvělá!!‘! Lenka
Dobrý deň, pridávam nápad na peknú pieseň – Shallow. Myslím, že by potešila viacerých.
-
Odpověď byla upravena Před 7 r., 1 měs. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.