Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 421. až 435. (celkem z 459)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Potava: Ano takové video udělám, bude veřejné pro všechny na youtube. Dobrý nápad. 🙂

potava
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den, paní Míšo! 🙂

Tento dotaz/prosba sem nepatří, ale snad mě za to nikdo neodsoudí :-D.
    Chtěl jsem se zeptat a poprosit, zda-li by nebylo možné udělat video čistě na baré (DUR, MOLL) akordy? Ukázat, z jakých akordů se baré akordy dělají a pojmenovat je, popř. i Váš nějaký komentář (doporučení, co je lepší apod.).
    Nějaký základ mám a také by to šlo určitě vyčíst z internetu, ale byl bych raději za video (a taky jsem trošku líný si to nějakým způsobem zaznamenat :-D).

Předem díky moc a hezký den!
    S pozdravem Petr

Michaela Medek
    Šéf

Děkuji moc za další nápady, dopsala jsem si názvy písniček a postupně budu vaše přání plnit. 🙂

k.filas
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den paní Michaelo. Já a určitě i mnoho dalších, kteří tak hrajeme s kamarády, máme věčný problém se zpěvníkem. Máme sešity v různém stupni rozkladu, vypadající listy apod. A pořád si s kolegou říkám, že si uděláme pořádný zpěvník. Objevil jsem, a chtěl bych znát Váš názor, podle mého názoru, velmi kvalitní zpěvník SongBook od firmy Miraf. Prosím koukněte na ww.miraf.cz, na tomto webu jsou i výuková videa, jak se zpěvníkem pracovat. Umí toho opravdu hodně, nemá význam to tady popisovat. A není drahý. Možná ho přivítají i ostatní Vaši příznivci. Hezkou druhou půlku prázdnin.
    Karel

potava
    Přispěvatel

Dobrý den,

předem bych chtěl moc rád poděkovat za všechny ty lekce, moc mi to dalo – skvělá práce.
    Už jsem tu zaznamenal prosbu o písničku Tymián od Žalmanu. Také bych se jí rád naučil a tak se přidávám k zájemcům o tuto písničku.

Předem moc díky a hezký den!
    S pozdravem Petr

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den,
    já se také přimlouvám za výběr písniček, který zde uvedla Mirka z 19. července, speciálně za „Počerného anděla“ od Radůzy.
    Děkuji, třeba to to vyjde, přeji krásné léto.:)
    A.Ch.

Richard
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Krásný večer přeji… paní Míšo opravdu obdivuji vaše prstíky na hmatníku…bylo by možno pro žáky Hey You od Pink Floyd…rád zaplatím

pavitra
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Moc vás zdravím Míšo a chci poděkovat za to, co děláte 🙂 Díky vám jsem se ve svých 46 (před dvěma lety) začala učit na kytaru ! Jde mi to pomalu, pořád jsem začátečník, ale v práci si s klienty můžeme zahrát a zazpívat pár písniček a o to mi šlo hlavně (pracuji v sociálně terapeutické dílně s mladými lidmi s handicapem). Ráda si „zahraji“ i pro sebe a mám přání – prosím o písničky od Zuzky Navarové „Taši delé „, „Andělská“ , „Orlice“, „Kočky“ , potom od Hany Hegerové „Bože můj já chci zpět“, „Co mi dáš“………..Taky mám ráda Radůzu – např. by se mi líbila písnička „Jako zázrakem spíš“, nebo „Oh my blackish Angel“ apod. Případně cokoliv od těchto zpěvaček. 🙂 ……….Děkuji moc a přeji vám Míšo krásné léto ! Mirka

bureseva
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Ahojka všichni. Co takhle písnička Ze soboty na něděli? Mám ji moc ráda. Děkuji. Eva

Michaela Medek
    Šéf

Moc děkuji za vaše nápady, všechny je postupně budu plnit. 🙂

Salamander
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Ahoj Michaela,

co tak Suicide is painless. Dakujem a drzim prsty.

v.fanta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Myslíte, že by bylo možné zkusit na ukulele ,, Hodinový hotel“ od Mňágy a žďorp, nebo ,,Sílu starejch vín“ od Škvorů. Předem děkuji. Vladimír

xxtardis
    Přispěvatel

oprava: Ráda se miluje už byla nahrána, pardon – hned se na ni jdu podívat. A nahrazuji ji v seznamu naprosto nádhernou písní Samotářka (Bídníci). Ta by mě vážně potěšila, mimo jiné 🙂 Děkuji

xxtardis
    Přispěvatel

Krásný dobrý den, Míšo, před chviličkou jsem se k Vám zapsala, učím se s Vámi na dálku už skoro rok a jsem Vaší nadšenou obdivovatelkou… jste zlatá. Radost by mi udělaly písničky: Ona je na mě zlá (Nohavica), Ráda se miluje (Plíhal), Širý proud, Rybářská balada (Asonance), Malá slečna (Landa – Tajemství, Jeřabiny (Kryl). Zdravím i pana Medka a je mi jasné, že toho chci moc 🙂 A to je jen malý zlomek toho, co nutně „potřebuji“ 🙂 Děkuji a přeji krásné léto, Zuzka Š.

veronikahalakova
    Přispěvatel

Dobrý den, Míšo, chtěla bych vás poprosit o lekce na ukulele – When you say nothing at all od Alison Krauss. A pak by mě potěšila (taktéž na ukulele) něco od Nezmarů, J. Nohavici, Žalmana (Tymián, Avalon) nebo jiných folkařů 🙂 Děkuji a přeji vám krásné léto. Veronika.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 421. až 435. (celkem z 459)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.