Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 436. až 450. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • zippicek
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Ahoj Míšo, děkuju za všechno, co jsem se díky tobě naučila a ještě naučím : ). Ráda bych si správně zahrála písničku Ani k stáru od Z. Svěráka a J. Uhlíře. Díky moc, Zdenka.

mescalito
    Přispěvatel

@karhon: Dobrý den. Děkujeme za návrh. Seznam se rozrůstá. Budu se snažit situaci monitorovat a poté, co bude uvedená lekce zveřejněna, budu posílat žadateli email.
    Ješte jednou díky.

mescalito
    Přispěvatel

@cimprlice: Teda, to je seznam. Předal jsem paní učitelce. Nějak se s tím popere. Ale nemohu zaručit, že to bude brzo a vše. 🙂 Díky rozjetí fóra se seznam hezky natahuje.
    Díky Vám všem za nápady.

karhon
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den,
    měl bychprosbu na písničku Sametová. Moc děkuji

cimprlice
    Přispěvatel

Ahoj moje milá UČITELKO,prosím o jednu z těchto písniček: Otázky-Olimpic , Dvě malá křídla tu nejsou-Helena Hondráčková , Boty proti lásce-Yvone Přenosilová , Babičko, nauč mě charleston-Edita Štaubertová , Mandolína-Adam Dˇurica. Doufám,že tě nějaká nadchne a vytvoříš opět super video. Moc ti fandím a děkuji za lekce. Já už se toho tolik nenaučím / jsem staršího data výroby/ , ale snažím se. A hlavně mě moc bavíš. Díky Jana

ebrejla
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den. Paní Medek, chtěl bych Vás poprosit o píseň Pár dní od skupiny Desmod, pokud je to ve Vašich silách.

Předem velice děkuji. 🙂

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Tři kříže – super nápad, budou.

Michaela Medek
    Šéf

@Ancha: Ano, Jericho je krásná píseň, jen vydržte, již jste v pořadníku. 🙂

Michaela Medek
    Šéf

@ivo: Děkuji za návrhy, Chinaski je dobrá volba, věřím, že se brzy dočkáte. 🙂

spackova.an
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 118

Dobrý den,přál bych si od Hop Trop píseň Tři kříže,pokud možno v original tonině ,děkuji Zdenda

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Zdravím Vás Michaelo,
    chci Vám touto cestou především poděkovat za to, co celou dobu děláte. Začínala jsem s Vámi na ukulele, ale pak mě strhla kytara a teď na ni hraji především díky Vám. Také gratuluji k odvaze opustit jisté zaměstnání a pustit se do neznáma. Moc Vám přeji, ať se daří. Já se zaregistrovala téměř okamžitě.:) A nakonec prosba/tip na písničku: Jericho od Davida Stypky. Myslíte, že by byla možnost se jí dočkat?
    Děkuji, A.Ch.

ivol
    Přispěvatel

Dobrý den,
    třeba něco čerstvějšího od Chinaski – napadá mě např. Slovenský klín, Každý ráno když si vzpomenu, Potkal jsem Tě po letech … .
    PS. Super vylepšení s tím naznačením, jak v písničce počítat, tedy myslím toto (např. u Medvědi, nevědi):
    Ami Dmi Ami E7 Ami Dmi Ami E7 Ami
    12 12 12 12 12 12 1 2 12

csicsola.lukas
    Přispěvatel

Veľmi sa teším a ďakujem. 🙂 Snad tu pesnicku neznenavidim pri treningu 😀 😉

Michaela Medek
    Šéf

@csicsola.lukas: Písnička je skvělá, jen co si ji naposlouchám, pustím se do ní. A moc děkuji za povzbuzení. 🙂

mescalito
    Přispěvatel

@csicsola.lukas: Dobrý den. Písničku jsem si pustil a je to opravdu výzva. 🙂 Předám Michaele a uvidíme, zda ji přijme. Věřím, že ano. 🙂 Děkujeme za tip.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 436. až 450. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.