-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Zdravím, když budou ty vánoce 👍
Dobrý den, rád bych vás poprosil o písničku Dětské šaty. Děkuji. Hezký den.
Dobrý den Michaelo,
mohu poprosit o píseň od pana Suchého Klokočí? Moc děkuji za všechny Vaše lekce.
S pozdravy LudmilaAnonymní uživatel
19. října 2023 23:06Počet příspěvků: 1Zdravím Michaelo,
písniček ve frontě je více než dost, ale jestli bych mohla poprosit alespoň o akordy u písně Mauglí od VKV( Váně, Kopřiva, Vondrák) z alba Fialový víkend. Album a zejména tuto písničku si pouštím téměř denně, doslova jsem jí posedlá, hlasově se do ní vejdu, rytmus také není těžký, ale správně mám pouze první akord C. Děkuji Katka
Děkuji Vám všem za skvělé nápady. Nemějte mi, prosím, za zlé, že na všechny nedojde. Ale i tak mě skvěle inspirujete a když stejné přání napíše více lidí, šance je hodně vysoká. 🙂 Zdraví Michaela
Dobrý den, Míšo,
moc mě potěšilo, že si kolega pode mnou napsal o písničku „Za naší stodolou“. Je opravdu krásná, já bych si ji také přála umět (zkoušela jsem podle akordů na netu, ale není to ono) a tak si dovolím toto přání podpořit, snad to vyjde. 🙂
Děkuji, A. Chalupová.Dobrý den, prosil bych o písničku ZA NAŠÍ STODOLOU od Mirka Kemela..z CD Ryby, raci nebo ze seriálu Vodník, děkuji
Dobrý den,
chybí mi tady písnička Anička Malinová od Landy, na YouTube je video jak to hraje, ale nedokážu podchytit správně rytmus.
Děkuju
Zdravím Míšo, a moc děkuji za vaše lekce. Dělám pokroky 🙂
Strašně ráda bych se naučila hrát Jeruzalém ze zlata od Pavlíny Jíšové. Akordy jsem našla a nejsou těžké, ale vůbec si nevím rady s doprovodem. Nepodařilo se mi najít ani noty s českým textem a odposlechnout pomlky se mi zatím nedaří. Tak kdyby někdy zbyl čas, prosím o zařazení do seznamu 😉
EvaBylo by možné udělat lekci na král a klaun od Kryla? Mám problém s originálním rytmem. Díky <3
Zdravím,
měl bych návrh na dvě písně. Jedná se o písničku „Lokaj“ od skupiny Klíč. Druhý návrh je píseň „Řeka lásky“ od Marie Rottrové.
Děkuji a hezký den.
Dobrý den 🙂 Mohl bych poprosit o pisnicku Touha a pláč od Jelena? :)))
digi40: O jakou píseň se jedná??? Zdraví Michaela
Zdravím Michaelo. Díky za Tvá videa. Prosím si moc, pokud píseň zaujme, buď o lekci na vydrnkávání (ono se to dá velice poslouchatelně i jenom “trsat) nebo “pouze” poradit s tou mezihrou, ktera zaciná v originalni pisnicce (viz odkaz nize) v cca 2:09 a navazující “zvýšeným” refrénem. Akordy dostupné na webu (Cmi,Gmi, B,Cmi) fungují jen na sloky. Roky mi s tím neni kdokoliv osloveny schopen/ochoten pomoci. Moc děkuji.
Moc děkuji za nápady na krásné písně! Vše si zapisuji a na většinu snad dojde. Zdraví Michaela
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.