Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 46. až 60. (celkem z 459)
  • Autor
    Odpovědi
  • Mirino
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Zdravím, když budou ty vánoce 👍

Aleš Brichta – Vánoční

reznik.ondrej
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Dobrý den, rád bych vás poprosil o písničku Dětské šaty. Děkuji. Hezký den.

lkacerovska
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobrý den Michaelo,
    mohu poprosit o píseň od pana Suchého Klokočí? Moc děkuji za všechny Vaše lekce.
    S pozdravy Ludmila

Anonymní uživatel
    Počet příspěvků: 1

Zdravím Michaelo,

písniček ve frontě je více než dost, ale jestli bych mohla poprosit alespoň o akordy u písně Mauglí od VKV( Váně, Kopřiva, Vondrák) z alba Fialový víkend. Album a zejména tuto písničku si pouštím téměř denně, doslova jsem jí posedlá, hlasově se do ní vejdu, rytmus také není těžký, ale správně mám pouze první akord C. Děkuji Katka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 647

Děkuji Vám všem za skvělé nápady. Nemějte mi, prosím, za zlé, že na všechny nedojde. Ale i tak mě skvěle inspirujete a když stejné přání napíše více lidí, šance je hodně vysoká. 🙂 Zdraví Michaela

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den, Míšo,
    moc mě potěšilo, že si kolega pode mnou napsal o písničku „Za naší stodolou“. Je opravdu krásná, já bych si ji také přála umět (zkoušela jsem podle akordů na netu, ale není to ono) a tak si dovolím toto přání podpořit, snad to vyjde. 🙂
    Děkuji, A. Chalupová.

jirkakht
    Přispěvatel

Dobrý den, prosil bych o písničku ZA NAŠÍ STODOLOU od Mirka Kemela..z CD Ryby, raci nebo ze seriálu Vodník, děkuji

ivlachova19
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,

chybí mi tady písnička Anička Malinová od Landy, na YouTube je video jak to hraje, ale nedokážu podchytit správně rytmus.

Děkuju

efka.stejskalova
    Přispěvatel

Zdravím Míšo, a moc děkuji za vaše lekce. Dělám pokroky 🙂
    Strašně ráda bych se naučila hrát Jeruzalém ze zlata od Pavlíny Jíšové. Akordy jsem našla a nejsou těžké, ale vůbec si nevím rady s doprovodem. Nepodařilo se mi najít ani noty s českým textem a odposlechnout pomlky se mi zatím nedaří. Tak kdyby někdy zbyl čas, prosím o zařazení do seznamu 😉
    Eva

jurdakadlecek
    Přispěvatel

Bylo by možné udělat lekci na král a klaun od Kryla? Mám problém s originálním rytmem. Díky <3

jmatura2
    Přispěvatel

Zdravím,

měl bych návrh na dvě písně. Jedná se o písničku „Lokaj“ od skupiny Klíč. Druhý návrh je píseň „Řeka lásky“ od Marie Rottrové.

Děkuji a hezký den.

jiriprevratil92
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den 🙂 Mohl bych poprosit o pisnicku Touha a pláč od Jelena? :)))

Michaela Medek
    Šéf

digi40: O jakou píseň se jedná??? Zdraví Michaela

digi40
    Přispěvatel

Zdravím Michaelo. Díky za Tvá videa. Prosím si moc, pokud píseň zaujme, buď o lekci na vydrnkávání (ono se to dá velice poslouchatelně i jenom “trsat) nebo “pouze” poradit s tou mezihrou, ktera zaciná v originalni pisnicce (viz odkaz nize) v cca 2:09 a navazující “zvýšeným” refrénem. Akordy dostupné na webu (Cmi,Gmi, B,Cmi) fungují jen na sloky. Roky mi s tím neni kdokoliv osloveny schopen/ochoten pomoci. Moc děkuji.

Michaela Medek
    Šéf

Moc děkuji za nápady na krásné písně! Vše si zapisuji a na většinu snad dojde. Zdraví Michaela

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 46. až 60. (celkem z 459)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.