-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den, Míšo,
rád bych Vás poprosil o lekci na kytaru s písní od Anety Langerové – Hříšná těla, křídla motýlí. Ostatní lekce s písněmi od Anety jsou super! Já osobně mám speciálně tuto píseň velmi rád. 🙂
Děkuji, Honza. 🙂
Dobrý den,
co třeba toto?
David Deyl – PočítámDěkuji, Mirek
Zdravím Vás, Míšo,
před časem jsem si sem psala o případné zpracování písničky „Měl bych si boty zout“. Ráda bych toto své přání změnila, pokud to bude možné, protože kamarádi mě přesvědčili, že mnohem raději by si zazpívali písničku od Olympicu „Dědečkův duch“, když už jsem jim tak pěkně zahrála „Želvu“. 🙂 Prosím tedy touto cestou o „Dědečkova ducha“, ráda si počkám.
Děkuji, A. ChalupováMilá Míšo, chtěla bych Vás poprosit o případné zpracování písničky od Chinaski „Měl bych si boty zout“. Jinak děkuji za všechny Vaše skvělé lekce, už se s Vámi učím dlouho, a prostě mi to obohacuje život.
Hezké léto a ať se daří, zdravím,
A. Chalupová.Zdravaím,Lod do neznáma je dost známa…a skvelá skladba na gitaru nemyslíte?
Já bych navrhoala píseň od Honzy Nedvěda Tak jsem to tu miloval
Nedvedi – Kocovni herci
dekuji 🙂
Dobrý den,
Jarek Nohavica: V moři je místa dost
Nohavici máte už dost, alba tři čuníci také. Ale kdyby náhodou zbyl čas:) Přece jen se blíží letní dovoené na jihu:)
Zdravím, vím že už je těch písniček hodně a moc za ně děkuji. Byla bych moc ráda i za Verunčinu píseň lásky z pohádky Jak si zasloužit princeznu. Je tam krásný kytarový doprovod, asi bude spíš pro pokročilé 😉 Ráda si na ni počkám. Děkuji, Lenka
Všechny Vás zdravím, opět děkuji za přání na krásné písně. Musím se ale omluvit, přestávám stíhat a prodleva mezi Vašimi návrhy a mým splněním se značně prodloužila. Takže vyberu pouze ty nejznámější písně, na všechny prostě nedojde. Zdraví Michaela
Michaela
Dakujem za piesne ktore pripravujete
Je to bombsTo je par napadov:
1. Slubili sme si lasku Hoffman
2. Mas chut majoranky lasko ma Karel Zich
3. Spominas co spival John Pokac
4. Boby Mcgee v preklade od Wabi Danek
https://youtu.be/PGZRlMvzEe8Dakujem
MarianDobrý den, paní Michaelo,
moc Vás prosím o písničku „Šáteček“.
Předem moc děkuji
MelníkováDobrý den,
tip na písničky
Kamil Střihavka (No Guitars…) – Černá růže
Petr Janda/Petra Janů – Jedeme dál
David Koller – Čas nejde vzít zpátkyDěkuji
Moc Vám všem děkuji za nápady, Skála od Folk Team určitě bude, stejně tak Když jdou na mužskýho léta a Tam u nebeských bran. 🙂
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.