-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Svůj seznam žádaných písní stále doplňuji, moc Vám děkuji za skvělé nápady! Zdraví Michaela
Dobrý den,
chci se připoit k návrhu na písničku Svaz českých bohému s přáním jestli můžete vysvětlit jak hrát mezihru mezi jednotliými slokami.
\děkuji MartinDobrý den,
mám ještě jednu prosbu o zařazení písničky Vůz do Tenesse, moc děkujiDobrý den Míšo, ráda bych se naučila jednu písničku, ale jsou v ní barré akordy a ty prostě nezvládám. Myslím si, že se mohu už počítat mezi mírně pokročilé kytaristy ale nevím jak na ty barečka. Nemohla by jste zpracovat písničku Kampak spěcháš trampe kamaráde kde by bylo možno se barré akordům vyhnout? Moc děkuji
Dobrý den Míšo,
prosím Vás o zpracování krásné rytmické písničky od Zuzany Navarové/Nerez „Já s tebou žít nebudu.“ Vím, že si na ni počkám, ale nevadí.
Mějte se krásně, Andrea Ch.Dobrý den, paní Michaelo.
Chci Vám moc poděkovat za Vaše lekce na kytaru. Jste vážně super! Mám Vaše lekce moc rád a skvěle se mi s vámi učí.
Mohl bych Vás poprosit o písničky Drobná paralela od Chinaski a Up in the sky od 77 Bombay Street?
Moc Vám děkuji a přeji, ať se Vám daří.
S pozdravem
David
Seznam Vašich přání jsem si doplnila, vše dělám poctivě dle data vložení, tak vydržte, jednou se dočkáte. 🙂
Dobrý den Míšo, nejprve vám chci moc poděkovat za krásné a polopatické lekce hry na kytaru! Ráda bych se naučila písničky od Svěráka a Uhlíře „Stromy“, „Krávy, krávy“, „Chválím tě země má“…… ráda bych si je zazpívala s dětmi v MŠ :-)Je mi jasné, že toho máte moc, ale já si počkám 😉
Pěkné léto přeji
Mirka SvobodováDobrý den Míšo,
chtěla bych Vás poprosit o zpracování písničky Jednou od Vladimíra Mišíka (staršího). Zdravím a děkuji za vše, co pro nás děláte.
Andrea Ch.Zdravím, paní Michaelo,
Vaše videa mě tak nadchla, že jsem si pořídila hned dvě kytary (Western i klasiku) a včera dokonce objednala i ukulele (sopránové). Zatím jsem na kytaře jen u výměny akordů A a E a na klasice v 6ce, ale věřím v pokrok.. :))
Pokud bych si mohla dovolit rozšířit Váš seznam písní na přání, zajímalo by mě, zda by šlo zpracovat 2 písničky od skupiny Asonance, a to smutný, ale něžný Kolovrátek a tak trochu biologicko-patologicko-anatomickou píseň Dva havrani.
I když doufám, že budu nyní úspěšnější než v LŠU s učebnicí od Jirmala, tak se klidně zařadím do pořadníku na daleký předaleký konec. Žádný spěch…. 😉 🙂
Ahoj Michaela,
chcela by som poprosit o piesen Aint no sunshine od Light House Family v nejakej peknej akustickej verzii. A mozno este potom aktualne od skupiny Smola a Hrusky Kvasok a ja (Home Office Quarantine Corona Covid 19 Sourdough Song).
Dakujem krasne a prajem prijemnu dovolenku 😊
Seznam přání doplněn, spravedlivě si Vaše přání zapisuji dle data, jen je jich mnoho, tedy vydržte asi tak 3 měsíce. Zdraví Michaela
Dobrý den paní Medek,
prosím Vás o zpracování písně Tak abyste to věděla z v filmu Kdyby tisíc klarinetu, jako takovou vzpomínku na Karla Gotta, Waldemara Matušku a Hanu Hegerovou.
Děkuji Vám za práci, kterou děláte.
Michal Skřivánek
Prosím o písničku od Karla Svobody Jdi za štěstím nejednoduší vybrnkávání Děkuji
Seznam doplněn, děkuji!
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.