-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Zdravím, paní Michaelo,
Vaše videa mě tak nadchla, že jsem si pořídila hned dvě kytary (Western i klasiku) a včera dokonce objednala i ukulele (sopránové). Zatím jsem na kytaře jen u výměny akordů A a E a na klasice v 6ce, ale věřím v pokrok.. :))
Pokud bych si mohla dovolit rozšířit Váš seznam písní na přání, zajímalo by mě, zda by šlo zpracovat 2 písničky od skupiny Asonance, a to smutný, ale něžný Kolovrátek a tak trochu biologicko-patologicko-anatomickou píseň Dva havrani.
I když doufám, že budu nyní úspěšnější než v LŠU s učebnicí od Jirmala, tak se klidně zařadím do pořadníku na daleký předaleký konec. Žádný spěch…. 😉 🙂
Ahoj Michaela,
chcela by som poprosit o piesen Aint no sunshine od Light House Family v nejakej peknej akustickej verzii. A mozno este potom aktualne od skupiny Smola a Hrusky Kvasok a ja (Home Office Quarantine Corona Covid 19 Sourdough Song).
Dakujem krasne a prajem prijemnu dovolenku 😊
Seznam přání doplněn, spravedlivě si Vaše přání zapisuji dle data, jen je jich mnoho, tedy vydržte asi tak 3 měsíce. Zdraví Michaela
Dobrý den paní Medek,
prosím Vás o zpracování písně Tak abyste to věděla z v filmu Kdyby tisíc klarinetu, jako takovou vzpomínku na Karla Gotta, Waldemara Matušku a Hanu Hegerovou.
Děkuji Vám za práci, kterou děláte.
Michal Skřivánek
Prosím o písničku od Karla Svobody Jdi za štěstím nejednoduší vybrnkávání Děkuji
Seznam doplněn, děkuji!
Dobrý den,
prosím o písničku Vojín XY od Katapultu.DěkujiPřeji krásný den a děkuji za skvělé a srozumitelné lekce. Připojuji své přání na písničku od Radůzy – Studené nohy pro kytaru. Děkuji a přeji ať se dále skvěle všechno daří. Jitka M.
Ano, píši si. 🙂
a zvládla byste písničku svaz českých bohémů, od kapely vohnout
Kata.Pinterova: K písničce se zřejmě nejdéle do 4 měsíců dostanu, ale obávám se, že s ozdobami Vás zklamu. Jedná se o sólovou kytaru, která patří jen velmi pokročilým hráčům. Takové video by bylo neskutečně dlouhé a nemělo by význam. Takže pouze doprovod.
Dobrý deň, mohla by som poprosiť spracovanie pesničky Heidi, děvčátko z hor od skupiny Kamelot? Najlepšie so všetkými ozdobami aj medzihrou 🙂 Ďakujem veľmi pekne.
Pořadník doplněn, děkuji za skvělé nápady. Zdraví Michaela
Dobry den, poprosim o pesnicku od Miroslava Zbirku a Rachel Sklenickovej :Cisty svet, dakujem, Marta
Dobrý podvečer nepodíval a byste se prosím na písničku přítel od Jarka nohavici děkuji
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.