-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den 🙂
I já se přidám s nápadem na písničku.
Bylo by fajn, kdyby se dostal na poradník i Hotel California
… Nejlépe v češtině (třeba Jiří Korn nebo Jakub Smolík),
Protože anglicky umím jen jist a pít 🙂 dekuju a hezký denDobrý den Michaelo,
můžu poprosit o písně: Svatá Kordula (Aneta Langerová)
a Oči barvy holubí ( v originálu nevím, česky Brichta, Gott
Děkuji a přeji krásný den,Dobrý den Michaelo,
především chci poděkovat za krásně zpracované písničky/lekce, díky Vám jsem se toho spoustu naučila, teď drtím i ty noty… Dovolím si opět po čase poprosit o zpracování písničky, a to Večírek osamělých srdcí od Tiché Dohody, až na ni přijde řada.
Děkuji a mějte se krásně, Andrea Ch.Zdravím všechny přispěvatele, moc děkuji za skvělé nápady! Především jsem ráda, že se opět objevili zájemci na ukulele, dobrá zpráva pro vás je, že se snažím kytaru prokládat po určitém počtu videí ukulelem, takže na vaše přání přijde řada o něco dříve – přání na ukulele je totiž málo. Mám svou tabulku – pořadník, kam si všechna vaše přání píši. Ovšem pozor: máte-li přání víc najednou, splním pouze jedno – vyberu si tu píseň, která má nejvíc posluchačů na youtube. V případě, že jsem již splnila Vaše přání a mezi tím jste si napsali o další píseň, tato se posouvá na konec pořadníku, neb musím dát prostor přáním dalších platících uživatelů. Ale nemažu ji, opravdu se dočkáte! 😀 Jen je přání víc, než dokáži plnit, takže se čekací doba značně prodlužuje, za což se omlouvám a moc prosím o Vaši trpělivost.
Zdraví MichaelaDobrý den Míšo,
Prosim o nahrani lekce ukulele na pisničku Alenka v říši divů.
Dekuji R.Dobry den Michaela
V prvom rade dakujem za uz splnene priania.. Ale nakolko mam zas dalsie tak vam pisem
Ukulele: Jaromir Nohavica – Tri cunici
Budem velmi vdacny ak si najdete cas a nahrate pre nas aj tuto skladbu
Vopred dakujem a chvalim doterajsie lekcie
-
Odpověď byla upravena Před 5 r., 7 měs. uživatelem
Sekac99.
Dobrý den, Míšo.Připomínám se s písničkou Jožin z bažin , nevím zda nevypadla omylem z pořadníku a ještě bych ráda přidala typ na další lekci/písničku od Pokáče Mám doma kočku. Moc děkuji Ludmila
Dobrý deň, poprosila by som pesničku miluju od nedvěda… ak by sa dalo aj s originálnym vybrnkávaním. Ďakujem
Dobrý den. Omlouvám se, nenapadlo mě se podívat 🙂
Už jsem je našla a akord Hm budu trénovat. Díky a hezký den.Dobrý den Míšo,
mohla bych poprosit o zpracování písničky Jede jede mašinka, Studentská halenka, Beskyde beskyde, případně okolo Frýdku cestička nebo okolo Hradce. Já vím jsou to takové odrhovačky ale máme partu lidí kteří si tyto písničky rádi zazpívají. Moc děkujiDobrý den,
děkuji za perfekní zpracovaní písní srozumitelné i pro začínající kytaristy a prosím o zpracování písní – Víš od skupiny Keks a píseň I was made for loving you od skupiny Kiss.
S pozdravem M.P.Děkuji za nápady. Písně Bodláky ve vlasech a Jasná zpráva již na mých stránkách jsou, nejlepší způsob, jak je najít, je klik na lupu v pravém horním rohu, následně napíšete název požadované písničky. Ale u Bodláků se akordu Hmi nevyhnete – je v obou tóninách.
Dobrý den Míšo,
mohla bych vás poprosit o zpracování písničky Bodláky ve vlasech od Mikiho Ryvoly a písničku Jasná zpráva od Petra Jandy? Moc ráda bych se je naučila, jen akord Hm mi dělá trošku problém 🙂
Moc děkuji a přeji hezký den.
Dana M.Míšo,mohla bych Vás poprosit o o zpracování písničky LENKO od Petra Spáleného.
Děkuji Lenka. -
Odpověď byla upravena Před 5 r., 7 měs. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.