Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 16. až 30. (celkem z 458)
  • Autor
    Odpovědi
  • voltizer
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den paní Míšo, ráda bych se naučila píseň Marioneta od Tiché dohody. Nevím si rady s rytmem. Tak pokud hledáte tip na další skvělé video, tak tady je! Pěkný den Pája

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 627

Seveckova.Eva: Ahoj, pro začátečníka jsou určitě měkké struny lepší. Tedy pokud máš doprovodnou kytaru koupíš třeba tyto: https://www.muziker.cz/daddario-ez-890-super-light. Pokud máš klasickou kytaru s nylonovými strunami, určitě opět kup nylonové a to jakékoliv.

seveckova.eva
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Ahojky Míšo, chtěla bych se zeptat jako úplně začátečník, jaké struny dát do kytary. Jsou pro začátečníka vhodnější měkčí? Děkuji

monty1
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Ahoj Míšo, dalo by se Romantický sen /Odháněl/

Michaela Medek
    Šéf

Další skvělé nápady, uvidím, zda na ně dojde, i když je fakt, že Plíhal by si zasloužil nějakou další lekci. 🙂

koten.jiri
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 8

Dobry den.
    Jsem dost zasekly u stale stejnych interpretu 🙁 Byl bych moc vdecny za nejakou dalsi pisnicku od Karla Plihala – cokoliv, co se vam libi a delani videa by vam udelalo radost, jinak to mozna nema cenu – myslim, ze Karel Plihal je v soucasne dobe spise okrajova zalezitost. Napada me: Padaly hvezdy, Sedi topic u piana (na Youtube jsou nejake zaznamy Plihala z koncertu – takze asi tak 4x zjednodusit, aby to bylo hratelne), Nagasaki Hirosima (napr. koncert z Telce – opet 4x zjednodusit), Nosorozec, Vstavej holka…
    Zdravi,
    Jiri Koten

• Odpověď byla upravena Před 8 měs., 1 týdnem uživatelem  koten.jiri.
    martinger
    Přispěvatel

Dala by sa niekedy spravit piesen Metalinda – Slnko nevychadzaj .. ?

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání jsem si doplnila, děkuji za krásné nápady! Zdraví Michaela

polak.j
    Přispěvatel

Lenka Filipova – Dobry buh to vi

Petr.Janac
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Pěkný podzimní den přeju a prosím – šlo by příležitostně přidat nějakou tu písničku na kytaru, od Pavla Bobka? Třeba Má dívka N, Můj rodný dům, Pojď dál a zpívej… Děkuju předem 🙂

napismartine
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Prosím o některou z těchto písní: Tears in heaven – Eric Clapton, Přijela jsem v cadillacu – Žalman, Divoké koně – Jarek Nohavica, Veď mě dál cesto má – Pavel Bobek.
    Děkuji

listv22
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den
    neudělala byste prosím pro malou Lenku od Nohavici?
    Za mě nejhezčí od něj, jen nikde nemůžu najit žadnej tutoriál.
    Děkuju

monty1
    Přispěvatel

Ahoj Míšo, Osud Nohavica, byl bych moc rád.

Michaela Medek
    Šéf

Moc děkuji za krásné nápady, během pár měsíců na některé z nich dojde, na všechny ale ne, to bych nestihla a nezvládla. 🙂

ajakurca
    Přispěvatel

Ahoj Míšo,
    tvoje lekce jsou skvělý, děkuji!
    Měla bych ale velkou prosbu, jestli bys našla čas a nahrála video pro ukulele – Vizovice od Fleret.
    Je to krásná písnička, snažím se ji hrát podle tvé kytary, ale moc se mi nedaří ten rychlejší rytmus,
    je na tu píseň ušitý a chtěla bych ho umět. Dá se hrát i na ukulele nebo je jen pro kytaru?
    Moc děkuji a přeji krásné dny!
    Alča

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 16. až 30. (celkem z 458)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.