Dobrý den paní Míšo, ráda bych se naučila píseň Marioneta od Tiché dohody. Nevím si rady s rytmem. Tak pokud hledáte tip na další skvělé video, tak tady je! Pěkný den Pája
Seveckova.Eva: Ahoj, pro začátečníka jsou určitě měkké struny lepší. Tedy pokud máš doprovodnou kytaru koupíš třeba tyto: https://www.muziker.cz/daddario-ez-890-super-light. Pokud máš klasickou kytaru s nylonovými strunami, určitě opět kup nylonové a to jakékoliv.
Dobry den.
Jsem dost zasekly u stale stejnych interpretu 🙁 Byl bych moc vdecny za nejakou dalsi pisnicku od Karla Plihala – cokoliv, co se vam libi a delani videa by vam udelalo radost, jinak to mozna nema cenu – myslim, ze Karel Plihal je v soucasne dobe spise okrajova zalezitost. Napada me: Padaly hvezdy, Sedi topic u piana (na Youtube jsou nejake zaznamy Plihala z koncertu – takze asi tak 4x zjednodusit, aby to bylo hratelne), Nagasaki Hirosima (napr. koncert z Telce – opet 4x zjednodusit), Nosorozec, Vstavej holka…
Zdravi,
Jiri Koten
Odpověď byla upravena Před 8 měs., 1 týdnem uživatelem koten.jiri.
Pěkný podzimní den přeju a prosím – šlo by příležitostně přidat nějakou tu písničku na kytaru, od Pavla Bobka? Třeba Má dívka N, Můj rodný dům, Pojď dál a zpívej… Děkuju předem 🙂
Prosím o některou z těchto písní: Tears in heaven – Eric Clapton, Přijela jsem v cadillacu – Žalman, Divoké koně – Jarek Nohavica, Veď mě dál cesto má – Pavel Bobek.
Děkuji
Ahoj Míšo,
tvoje lekce jsou skvělý, děkuji!
Měla bych ale velkou prosbu, jestli bys našla čas a nahrála video pro ukulele – Vizovice od Fleret.
Je to krásná písnička, snažím se ji hrát podle tvé kytary, ale moc se mi nedaří ten rychlejší rytmus,
je na tu píseň ušitý a chtěla bych ho umět. Dá se hrát i na ukulele nebo je jen pro kytaru?
Moc děkuji a přeji krásné dny!
Alča
Autor
Odpovědi
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 16. až 30. (celkem z 458)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. SouhlasímVíce informací