Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 301. až 315. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • vervrk
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,

všechny Vaše lekce jsou perfektní, ještě jsem nenašla ani zdaleka tak dobrá videa jaká natáčíte vy. Chtěla jsem také poprosit o jednu písničku – Animals – House Of The Rising Sun/ Dům vycházejícího slunce. Kdyby šlo přidat i nějaké vybrnkávání – nejen akordy. Děkuji moc

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Dobrý den, moc děkuji zadalší tipy. Ohledně výuky hraní melodie – chystám lekce klasické kytary, hraní z not. Díky nim se hraní melodie naučí každý. 🙂

mlickova.brno
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den, okouzlila mě písnička JARO od Fešáků (Jindra Šťáhlavský).
    Bylo by možné ji zpracovat? Hlavně rytmus, akordy jsem se dívala, že nejsou nijak těžké.

Dále jsem chtěla poprosit, zda by nebylo možné zpracovat lekci čistě na techniku HRANÍ MELODIE.
    Bylo by to pro ty, kteří už hraní akordů zvládají a chtějí se v technice hry na kytaru posunout dále, ale sami úplně neví jak na to.
    Všimla jsem si, že v některých lekcích ji už ukazujete, ale je to pro mě trochu moc z rychlíku a úplně nerozumím tomu, když k melodickým strunám najednou přidáte i basy.
    Nemohla byste to v nějaké lekci více rozebrat a ukázat na to třeba nějaké cvičení?

Děkuji Vám moc za vaši námahu. 🙂

Martina

marek
    Přispěvatel

Dobrý den,
    a co takhle pro kytaru Bow Down Mister od Culture Club / Boy George? Akordově se mi nezdá tak, těžká, ale rytmicky absolutně nevím, jak na ní…
    Každopádně děkuji za Vaši práci, děláte ji skvěle.
    Hezký den!

Michaela Medek
    Šéf

Opět děkuji za nové nápady, všichni jste již v mém pořadníku. Stíhám měsíčně cca 8 – 10 videí, vašich přání je ovšem pokaždé víc, takže se nám zvětšuje prodleva mezi vašim přáním a mým splněním. Nyní jsem již 3 měsíce pozadu, za což se omlouvám, ale rychleji to nejde. 🙂

loskot54
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den Michaelo.

Dávám takový návrh na další nové písničky od Olympicu-Otázky,Dej mi víc své lásky,Osmý den.Od Xindlu-X:Popelka a od Žalmana-Barevný šál,Vojanda.

Moc děkuji za vaše lekce ve hře na kytaru,kde srozumitelně vysvětlujete jak se naučit hrát i v pokročilém věku.Ještě jednou děkuji. J.L.

rismartina
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Dobrý deň, už ste pekne pripravili pieseň Skúšame sa nájsť, tak by som uvítala od tej istej skupiny – Nedívaj sa tak na mňa. Ďakujem.

trckoiv
    Přispěvatel

Dobrý den, mohla bych poprosit o písničku od Jarka Nohavici – Šnečí blues. Děkuji Ivana

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Dobrý den mohla bych poprosit o písničky „Stůj při mě stůj“ od. Simonové a „Čekej tiše“ od Evy Olmerové? Moc děkuji Alena

Michaela Medek
    Šéf

Opět děkuji za další krásné nápady, právě jsem si je zapsala do svého pořadníku. 🙂

peakers
    Přispěvatel

Dobrý den,
    rád bych se naučil tu nejhezčí píseň Olympiku – Otázky, ve verzi originálu. Děkuji.

Jaroslava Melníková
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Dobrý den, paní Michaelo,
    mohu poprosit o píseň Dům u vycházejícího slunce?
    zdravím a děkuji
    mel

morivon
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

byla by dobrá písnicka TEREZA ( OSAMĚLÝ MĚSTO ) – WABI + MIKI RYVOLOVÉ

lkacerovska
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobrý den Michaelo, poprosila bych o písničku od skupiny Mirai – Když nemůžeš tak přidej. A ješte pokud by nevadilo něco trochu punkové ráda bych se naučila píseň od skupiny The Vandals – Hang myself from the tree. Zdravím a děkuji za Vaší skvělou práci. Jste výborná.

hana.gri
    Přispěvatel

Dobrý den,
    bylo by možné se někdy naučit píseň Moon river na ukulele? Píseň ze Snídaně u Tiffaniho, zpívá Audrey Hepburn 🙂

Děkuji,
    Hana

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 301. až 315. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.