Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 331. až 345. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • john.t
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den paní Michaelo, Vy jste na mě zapomněla 🙂 Níže můj dřívější příspěvek z října. Ale ne, jen kdyby byl čas a chuť. Jinak skvělé lekce se skvělým lektorem. Hodně úspěchů přeje Honza.

Dobrý den paní Michaelo, nevím jestli tu už ten návrh zazněl, ale rád bych zařadil do svých kytarových dovedností písničku od Jirky Schelingera, Jsem prý blázen jen. Na netu je spoustu odkazů na akordy, ale u této písně se akordy velmi často neshodují. U každého odkazu je trochu jiná varianta. Jinak Vám velmi fandím a pokračujte v tomto „nekonečném“ seriálu ? Děkuji Honza.

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

talackodominik: Ano, písničku připravím, ale stihnu to do narozenin? Kdy je má? 🙂

talackodominik
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den paní Michaelo,

marně se snažím najít na internetu lekci pro písničku Signální od Chinaski, rád bych zahrál své přitelkyni k narozeninám.
    Mrknete se v budoucnu na tuto písničku? 🙂

Michaela Medek
    Šéf

Moc děkuji za vaše nápady, pořadník doplněn. Jste skvělí.

Sekac99
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobry den Michaela….uz ste mi jedno prianie piesne splnila a preto Vas chcem poprosit ci by sa dalo na ukulele spracovat piesten TRI VETERANI – Neni nutno…bol by som velmi vdacny… A dakujem za vsetky pesnicky na ukulele… Ste super…

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den Michaelo,
    prosím Vás o zpracování krásné písničky od pana Jiřího Suchého (on stejně jiné nemá) „Kdykoliv kdekoliv“. Ráda bych ji zahrála svému tatínkovi k jeho 72. narozeninám, které bude slavit koncem června, tak snad se to stihne. A když by náhodou ne, tak ji zahraji později.:)
    Děkuji předem a stejně tak děkuji za všechny Vaše lekce.
    Zdravím, Andrea Ch.

nejas
    Přispěvatel

Dobrý den, opožděně děkuju, že obě písničky, o které jsem si zatím napsala, už byly zpracovány. Ještě bych se ráda naučila Mávej od Mig21, hlavně to vybrnkávání. Předem děkuji.

l.majchrakova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Zdravím Mišo, přidávám se k zájemcům o Queen, I want to break free. by mne hodně potešilo. Děkuji za každou jednu lekci. Jste skvělá!!‘! Lenka

rismartina
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 9

Dobrý deň, pridávam nápad na peknú pieseň – Shallow. Myslím, že by potešila viacerých.

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání doplněn, děkuji. 🙂

svecovahana
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Ahoj,

moc ráda bych se naučila písničku Panenka – respektive předehru k této písni.

děkuji

duskovave
    Přispěvatel

Dobrý den,
    mě by potěšila nějaká píseň od Buty, např. František nebo Vrána. Děkuji

hananavratilova
    Přispěvatel

Dobrý den, paní Míšo,

chtěla bych Vás poprosit o písničku Island od Wabiho Ryvoly a od Radůzy Tenkrát v ráji.

Předem moc děkuji,
    Hana

martacaniova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 17

Dobry den ja by som sa tiez chcela prihovorit za pesnicku :Nenahraditelna od Simony Martausovej a tiez za krasnu pesnicku Holubicka od Adama Ďuricu, kde autorom textu je tiez Simona Martausova. Dakujem velmi pekne Zdravim Vas zo Slovenska. Marta

julkafedorova
    Přispěvatel

dobrý deň, rada by som sa naučila krásnu pieseň od Simony Martausovej- Nenahraditeľná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 331. až 345. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.