-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Seznam přání doplněn, děkuji. 🙂
Ahoj,
moc ráda bych se naučila písničku Panenka – respektive předehru k této písni.
děkuji
Dobrý den,
mě by potěšila nějaká píseň od Buty, např. František nebo Vrána. DěkujiDobrý den, paní Míšo,
chtěla bych Vás poprosit o písničku Island od Wabiho Ryvoly a od Radůzy Tenkrát v ráji.
Předem moc děkuji,
HanaDobry den ja by som sa tiez chcela prihovorit za pesnicku :Nenahraditelna od Simony Martausovej a tiez za krasnu pesnicku Holubicka od Adama Ďuricu, kde autorom textu je tiez Simona Martausova. Dakujem velmi pekne Zdravim Vas zo Slovenska. Marta
dobrý deň, rada by som sa naučila krásnu pieseň od Simony Martausovej- Nenahraditeľná.
Když vzlétnu já – jasný, píši si. 😀
Dobrý den Michaelo, vaše lekce jsou super, moc za ně děkuji. Dcerka mě teď prosí ať se naučím písničku z pohádky Rebelka. Jmenuje se Když vzlétnu já od L.Vondráčkové. Myslíte, že by bylo možné tuto písničku zařadit na pořadník? 🙂 Pokud by ji šlo připravit pro začátečníky. Děkuji Romana
Všechny vás tu zdravím, připsala jsem si tedy skupinu Queen, Rána v trávě a Skúšame sa nájsť už jsem udělala! 😀
Moc děkuji, za celý koncept. Jsem hudebně nenadaná, ale s Vámi se i to dá překonat :).
Já bych se přimlouvala za písničku Rána v trávě.
DěkujiDobrý deň, navrhujem niečo zo slovenského súdka – Peter Bič Projekt – Skúšame sa nájsť.
Dobrý den,potěšila by mě jakákoli písnička od kapely Queen.
Předem děkuji,Adam.Zdravím vás, moji milí, v novém roce 2019. Moc se omlouvám, že jsem neodpovídala na vaše poslední přání, poslední týden před vánoci jsme již s manželem cestovali po návštěvách, tedy jsem si udělala dovolenou. 🙂 Ohledně vánočních písní – již je jich na mých stránkách hodně, ale i tak budu opět dělat nové dle vašich přání – listopad, prosinec tohoto roku. Poslední přání – Bon Jovi – ano! 😀 Již chystám It’s my life. Moc děkuji za vaši přízeň a těším se na další nápady. Zdraví vaše Michaela.
Dobrý den, co nco zahraničního ? Bryan Adams, Bon Jovi.. ? 🙂 Děkuji
Ahoj Michaela,
tentokrat ziadna ziadost novej pesnicky, ale podakovanie za vsetky splnene zelania.
Pokojne a nicim nerusene prezitie vianocnych sviatkov a vela stastia a tvorivych napadov v novom roku zo srdca praje
Izabela
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.