-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den, prosím o písničku Zátoka, a Doney Gal, je-li to možné. Děkuji, Jana Janečková
Dobry den Michaela,
rada by som pesnicku dont be so shy
https://www.youtube.com/watch?v=BgI0oExkl20&start_radio=1&list=RDMMBgI0oExkl20Dakujem a prajem vela uspechov v dalsej praci
kamenicka.katka (email): Mohla bych poprosit o zařazení písně od Vladimíra Mišíka Proč ta růže uvadá? Děkuji moc, tenhle typ písniček mě opravdu bere za srdce. Katka
Chtěla bych se zeptat, jak je to s vánočními písničkami? V původní výuce byly, na youtube jsou stále k dispozici, tady jsem je ale nenašla. Nešlo by tady na stránkách udělat kategorii pro vánoční písničky? Aby je člověk nemusel vyhledávat na youtube a byly tady pěkně pohromadě. Navíc teď budou velmi aktuální.
Díky LenkaDobrý deň, rada by som si zahrala Here come the sun – Beatle. Staré, ale stále dobré. Ďakujem.
Moc děkuji za Hodinový hotel i Sílu starejch vín. Drnčím jako o život. Výborné písničky má také Pokáč.
Přeji hlavně hodně zdraví.
VladimírAnonymní uživatel
6. listopadu 2018 18:46Počet příspěvků: 3Moc děkuju za písničku ,,Zůstaň tu se mnou (za sny)”
Všechny vás tu zdravím. Natočila jsem jedno video a hupsla na mě chřipka. Takže zase pauza. Strašně mě to mrzí a omlouvám se. Jakmile to půjde, chci tvořit dál.
Dobrý den, moje nejoblíbenější trampská písnička vůbec je Amazonka od Hop Tropu. Mám ale problém s rytmem, je to poměrně složité na zahrání. Budu moc vděčná, pokud ji někdy zařadíte jako lekci pro pokročilé. 🙂 Moc děkuji!
Dobrý den Michaelo,
to je dobře, že už jste zase „zpět“, určitě nejsem jediná, komu jste chyběla.:) Tak ať se Vám krásně nově bydlí a těším se další videa.Omlouvám se za pauzu, stěhovali jsme se. Nyní již mám připravené další video – Pár přátel a do seznamu žádaných písní jsem si dopsala další vaše přání. Teď snad trochu zrychlím, aby nebyla taková časová prodleva mezi Vaším přáním a jeho uskutečněním mou lekcí. 🙂
Info pro nejas, pokud už neviděla – https://www.youtube.com/watch?v=2_XMl8L6jTs
kytarová dílna Romana HorkéhoDobrý den,
rád bych se naučil písničku od pana Vlasty Redla – sbohem galánečko.
Mohla byste se na tuto písničku zaměřit v některých z dalších videií? 🙂 -
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.