-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý deň, ja by som poprosila slovenskú vianočnú: Hviezda na cestu svieť:)
Moc bych vas chtěla poprossit písničku Písek od Pavlíny Jíšovê, na ukulele. Děkuji a přeji krásné vánoční svátky. Veronika
Anonymní uživatel
13. prosince 2018 18:28Počet příspěvků: 3Dobrý den.Prosím o nějakou vánoční koledu do příštího pátku.Máme ve škole besídku a musím si přinést ukulele.Předem děkuji.
Dobrý den Míšo, chtěla bych poprosit o vánoční píseň Ledaco od Tomáše Kluse. Děkuji
Dobrý deň, potešil by ma Vánoční kapr od Nohavicu.
Dobrý den… Celkem mám chuť se naučit písničku od Michala Hrůzy – Budu Ti Vyprávět. Bylo by možno aby jste byla tak hodná a dala k ní návod a noty? děkuji….
Dobrý deň
Pani Miška prajem všetko dobré a moc by som prosil ak by bolo možné zaradiť pesničku Johanka ( brontosauři ) https://www.youtube.com/watch?v=-zUBNI-3uHQ
Ďakujem
BorisZdravím Michaelo,
také se přimlouvám za písničku „Místečko“ od Čechomoru, o kterou si psala Zdenka.
Děkuji a přeji krásný předvánoční čas, Andrea Ch.Dobrý den.
Poprosil bych o písničku ,,Houby magický“ od Kabátů, na ukulele.
Děkuji a přeji hezký den
VladimírDobrý den paní Medek, mně by moc pomohla Vaše rada ohledně vybrnkávání a rytmu u písničky Místečko od Čechomorů, tak abych se co nejvíce přiblížila originálu. Úplně se spokojím jen s jednou větičkou bez videa, pokud Vás písnička nenadchne : ) Moc děkuju a zdraví Zdenka
Jé, to je nadílka nových přání! Moc děkuji, zkusím přidat na tempu. 😀
Dobrý den. Chtěl bych poprosit o písničku „Středověká“ od Olgy Lounové. Díky moc Honza
Mooooc moc prosím o písničku TO BÝVAL RÁJ -Zmožek
Zdravím a děkuji Vám Jaroslava
(Nebo kdyby to bylo složité tak třeba :zřejmě letos nikde nejsou kytky nebo píseň svou mi tenkrát hrál
Na ukulele kdyby to šlo ,ještě jednou mnohokrát děkuju
-
Odpověď byla upravena Před 7 r., 5 měs. uživatelem
jaroslava.
-
Odpověď byla upravena Před 7 r., 5 měs. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.