Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 406. až 420. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • k.filas
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,
    bylo by možné texty s akordy uvádět ve formátech jako dříve? Nyní po stažení a zkopírování do textového editoru to znamená opět text upravit a hlavně všechny akordy umístit na správná místa? To pro ty, kteří si chtějí vytvářet vlastní formáty ve svých zpěvnících.
    Co říkáte zpěvníku SoongBook na http://www.miraf.cz? Koukla jste se na něj.
    Díky, pozdravuji a přeji hodně dobrých nápadů.
    Karel

• Odpověď byla upravena Před 6 r., 8 měs. uživatelem  k.filas.
    v.fanta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Dobrý den.
    Co takhle něco od Pokáče, Mňágy a Žďorp. Síla starejch vín od Škvorů je asi nereálná? Myslím na ukulele. Chápu, že toho máte hodně. To je úděl lidí, kteří dělají něco dobře.
    Děkuji Vladimír

martacaniova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 17

Dakujem za pesnicku od Simony Martausovej ,cely vecer som trenovala. Pozdravujem zo Slovenska, velmi velmi ste ma potesili.Vasa stala ziacka Marta

mescalito
    Přispěvatel

@v.fanta Dobrý den. Prozatím ani nestíháme plnit přáni z tohoto fóra. Nicméně přístí písnička bude práve na ukulele (When you say nothing at all / Alison Krauss). Pokud máte sám nějaké přání, sem s ním. 🙂

mescalito
    Přispěvatel

@L.Majchrakova Dobrý den. Díky za tipy. Vedeme si poctivě seznam a pokoušíme se zpracovat dle pořadí. Dočkáte se. 🙂 S pozdravem. Medek

mescalito
    Přispěvatel

@zippicek Jsme rádi, ža se Vám písnička líbila. Vaše nové návrhy dáváme do pořadníku. 🙂 Mějte se krásně. Děkujeme.

v.fanta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Dobrý den.
    Začal jsem podle Vás hrát na ukulele. Učíte skvěle, jen mám dojem, že přibývají písničky hlavně na kytaru. Nešlo by přidat i nějaké písničky na ukulele????
    Děkuji
    ukulele zdar

l.majchrakova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý deň Míšo,
    děkuji moc za tuto internetovou školičku. Moc se mi líbí forma, jakou nám pŕedstavujete každou jednu písničku. Všechny nové způsoby hraní pěkně pozvolna, jen ať hraní pŕináší radost . Potešily by mé písničky od Michala Davida – Pár přátel, od Pala Hamela – ZRPŠ, od Imagin Dragons – Next to me. Děkuji a přeji ať se daŕí. Lenka M.

zippicek
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Moc Vás zdravím Míšo a děkuju za hezky zpracované mé přání, zase jsem se posunula o krok dopředu s novým způsobem vybrnkávání a pokud i Vás těšilo video natočit, mám dvojnásobnou radost : )
    Mám v hlavě ještě pár písniček, které níže napíšu a pokud bych se s některou z nich trefila do vaší chuti, budu ráda za vaše instruktážní video. Pokud ne, vůbec nevadí, mně jste písničku zahrála a je řada na ostatních : )

Kamelot – Slib – Zachraňte koně – Zrození hvězd (všechny jsou dokonalé, za kteroukoliv z nich budu moc ráda)
    Jana Kirschner – Modrá
    Olympic – Slzy tvý mámy

Anebo jakoukoliv, kterou máte ráda vy sama, z každého videa lze vyčíst, jak moc má píseň vaše sympatie : )
    Krásné léto a velké dík za můj posun : ))

Zdenka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Potava: Ano takové video udělám, bude veřejné pro všechny na youtube. Dobrý nápad. 🙂

potava
    Přispěvatel

Dobrý den, paní Míšo! 🙂

Tento dotaz/prosba sem nepatří, ale snad mě za to nikdo neodsoudí :-D.
    Chtěl jsem se zeptat a poprosit, zda-li by nebylo možné udělat video čistě na baré (DUR, MOLL) akordy? Ukázat, z jakých akordů se baré akordy dělají a pojmenovat je, popř. i Váš nějaký komentář (doporučení, co je lepší apod.).
    Nějaký základ mám a také by to šlo určitě vyčíst z internetu, ale byl bych raději za video (a taky jsem trošku líný si to nějakým způsobem zaznamenat :-D).

Předem díky moc a hezký den!
    S pozdravem Petr

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Děkuji moc za další nápady, dopsala jsem si názvy písniček a postupně budu vaše přání plnit. 🙂

k.filas
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den paní Michaelo. Já a určitě i mnoho dalších, kteří tak hrajeme s kamarády, máme věčný problém se zpěvníkem. Máme sešity v různém stupni rozkladu, vypadající listy apod. A pořád si s kolegou říkám, že si uděláme pořádný zpěvník. Objevil jsem, a chtěl bych znát Váš názor, podle mého názoru, velmi kvalitní zpěvník SongBook od firmy Miraf. Prosím koukněte na ww.miraf.cz, na tomto webu jsou i výuková videa, jak se zpěvníkem pracovat. Umí toho opravdu hodně, nemá význam to tady popisovat. A není drahý. Možná ho přivítají i ostatní Vaši příznivci. Hezkou druhou půlku prázdnin.
    Karel

potava
    Přispěvatel

Dobrý den,

předem bych chtěl moc rád poděkovat za všechny ty lekce, moc mi to dalo – skvělá práce.
    Už jsem tu zaznamenal prosbu o písničku Tymián od Žalmanu. Také bych se jí rád naučil a tak se přidávám k zájemcům o tuto písničku.

Předem moc díky a hezký den!
    S pozdravem Petr

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den,
    já se také přimlouvám za výběr písniček, který zde uvedla Mirka z 19. července, speciálně za „Počerného anděla“ od Radůzy.
    Děkuji, třeba to to vyjde, přeji krásné léto.:)
    A.Ch.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 406. až 420. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.