Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 31. až 45. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • R.Tarabus
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Prosím o nahrání a ukázku písničky-Dobré ráno od Tomáše Kluse nebo píseň Chybíš mi.Děkuji za lekce hraní,moc mi to pomohlo.

ruzickova.kt
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den, Michaelo,
    chtěla bych zkusit navrhnout píseň Vrány taky od Stypky. Děkuji, s pozdravem Katka

listv22
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Zdravím Míšo. Písničky sem procházel a asi nejvíc mi tu chybí já viděl divoké koně od Nohavici. Dekuju za případný tutorial.
    Vilda

listv22
    Přispěvatel

Dobrý den,
    cokoliv od Schmitzera, nikde žádný tutorial nemůžu najít.Dík

t.kypta
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,

prosím o píseň „JEŠTĚ NENÍ TMA“ od ROBERTA KŘESŤANA a PAVLA BOBKA na ukulele. Akordy na netu jsou, ale nevím si rady s melodií.

Případně děkuji Tomáš

kulikovakaterina
    Přispěvatel

Dobrý den
    Já bych moc prosila o píseň od Pavlíny Jíšové Matka a dcera.A vůbec cokoliv od této skvělé interpretky :).
    Děkuji za úžasná videa!

marc.mackova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,
    já bych potřebovala píseň Chybíš mi od Tomáše Kluse, neboť u ní velmi bojuji s rytmem… díky:) Marcela

martintulak
    Přispěvatel

Vánoční přání na ukulele 🙂

Dobrý den, bylo mi možné prosím postupně přidat písničky, které tu již máte ve verzi pro kytaru také ve verzi pro ukulele: Purpura, Grónská a pak jednu která tu není ani na kytaru, Byla cesta byla ušlapaná.

Moc děkuji a přeji pěkný advent

Martin

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Děkuji vám všem za skvělé nápady, ale nápad na vánoční písničku přišel moc pozdě, to bych nestihla. Krásný předvánoční čas přeji! Zdraví Michaela

Mirino
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Zdravím, když budou ty vánoce 👍

Aleš Brichta – Vánoční

reznik.ondrej
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den, rád bych vás poprosil o písničku Dětské šaty. Děkuji. Hezký den.

lkacerovska
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobrý den Michaelo,
    mohu poprosit o píseň od pana Suchého Klokočí? Moc děkuji za všechny Vaše lekce.
    S pozdravy Ludmila

Anonymní uživatel

Zdravím Michaelo,

písniček ve frontě je více než dost, ale jestli bych mohla poprosit alespoň o akordy u písně Mauglí od VKV( Váně, Kopřiva, Vondrák) z alba Fialový víkend. Album a zejména tuto písničku si pouštím téměř denně, doslova jsem jí posedlá, hlasově se do ní vejdu, rytmus také není těžký, ale správně mám pouze první akord C. Děkuji Katka

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Děkuji Vám všem za skvělé nápady. Nemějte mi, prosím, za zlé, že na všechny nedojde. Ale i tak mě skvěle inspirujete a když stejné přání napíše více lidí, šance je hodně vysoká. 🙂 Zdraví Michaela

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den, Míšo,
    moc mě potěšilo, že si kolega pode mnou napsal o písničku „Za naší stodolou“. Je opravdu krásná, já bych si ji také přála umět (zkoušela jsem podle akordů na netu, ale není to ono) a tak si dovolím toto přání podpořit, snad to vyjde. 🙂
    Děkuji, A. Chalupová.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 31. až 45. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.