Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 31. až 45. (celkem z 458)
  • Autor
    Odpovědi
  • marketa-michalkova89
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den,
    Předem Vám chci moc poděkovat. Pomocí Vás si plním sen, který mám odmalička. 🙂

Pokud by to šlo, mohla byste, prosím, udělat návod na písničku Ještě jednu noc od skupiny Jelen?

tomas
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Ahoj Míšo, tak v červnu budu hrát 2 roky. Vše jsem se naučil ze tvých lekcí – prošel jsem poctivě všechny. MOOOOOC Díky. Asi tě Miluju:-)))) kdyby jsi měla chuť, poprosil bych o písničku: Aj tak sme stále frajeri, Peter Nagy, nějak se v tom pastim,.Díky moc Tomáš V.

ivlachova19
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Dobrý den,

snažím se podle youtube naučit píseň Bastila od Znouzectnost, ale nikde není návod i přestože je to u takové písničky škoda.
    Nemohla byste prosím udělat tuto píseň? Bylo by to skvělé.

Děkuji

jkopickova
    Přispěvatel

Dobrý den, Míšo, moc bych prosila o písničku Malina Brothers Růže z Killarney. Není příliš známá, ale je krááásná 🙂 Děkuji za Vaši práci, ať se Vám daří! Jitka

Vondrejcova.petra
    Přispěvatel

Dobrý den, paní Míšo, nejdřív bych Vám chtěla říct jste úžasná, moc ráda se s vámi učím a děkuji za to co děláte. Moc bych si chtěla zazpívat písničku V písních od Karla Macálky, ale nikde jsem nenašla akordy, tak když by se vám líbila..Děkuji Vondřejcová Petra.

R.Tarabus
    Přispěvatel

Prosím o nahrání a ukázku písničky-Dobré ráno od Tomáše Kluse nebo píseň Chybíš mi.Děkuji za lekce hraní,moc mi to pomohlo.

ruzickova.kt
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 6

Dobrý den, Michaelo,
    chtěla bych zkusit navrhnout píseň Vrány taky od Stypky. Děkuji, s pozdravem Katka

listv22
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Zdravím Míšo. Písničky sem procházel a asi nejvíc mi tu chybí já viděl divoké koně od Nohavici. Dekuju za případný tutorial.
    Vilda

listv22
    Přispěvatel

Dobrý den,
    cokoliv od Schmitzera, nikde žádný tutorial nemůžu najít.Dík

t.kypta
    Přispěvatel

Dobrý den,

prosím o píseň „JEŠTĚ NENÍ TMA“ od ROBERTA KŘESŤANA a PAVLA BOBKA na ukulele. Akordy na netu jsou, ale nevím si rady s melodií.

Případně děkuji Tomáš

kulikovakaterina
    Přispěvatel

Dobrý den
    Já bych moc prosila o píseň od Pavlíny Jíšové Matka a dcera.A vůbec cokoliv od této skvělé interpretky :).
    Děkuji za úžasná videa!

marc.mackova
    Přispěvatel

Dobrý den,
    já bych potřebovala píseň Chybíš mi od Tomáše Kluse, neboť u ní velmi bojuji s rytmem… díky:) Marcela

martintulak
    Přispěvatel

Vánoční přání na ukulele 🙂

Dobrý den, bylo mi možné prosím postupně přidat písničky, které tu již máte ve verzi pro kytaru také ve verzi pro ukulele: Purpura, Grónská a pak jednu která tu není ani na kytaru, Byla cesta byla ušlapaná.

Moc děkuji a přeji pěkný advent

Martin

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 627

Děkuji vám všem za skvělé nápady, ale nápad na vánoční písničku přišel moc pozdě, to bych nestihla. Krásný předvánoční čas přeji! Zdraví Michaela

Mirino
    Přispěvatel

Zdravím, když budou ty vánoce 👍

Aleš Brichta – Vánoční

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 31. až 45. (celkem z 458)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.