-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den. Jsem čerstvý předplatitel, takže písni na učení mám až dost. Ale byl bych moc rád, kdybyste někdy mohla udělat video na Amnestii od Karla Plíhala. Na kytaru jsem se opět začal učit kvůli dětem a jsem rád za inteligentní dětské písničky -resp písničky pro dospělé, z kterých si odnesou něco i děti.
Jinak děkuji za všechnu vaši práci. Opravdu se s vámi dobře učí a výběr písní je dobrý.
Děkuji, Jiří KotenAhoj Miso
Mala dama ! Diky Miso, teda tento mesic je to opravdu nadilka, Pritel, Mala dama, Hradistan, .. Ted uz zbyvaji jenom Tri Segry, Motlidba pro partu, Svatozar, Pumpa nebo Lepsi Casy ..
DEKUJU !!!
HonzaAhoj Miso,
Moc dekuju za Pritele, je to bomba. Rad bych pozadal o klasiku ‚Kdyz jdou na muzskyho leta‘ pro me a me kamarady co uz maji pretoceny tchometr a potrebuji nejake povzbuzeni do dalsich let.
Dekuju Honza
Moc děkuji za příval nových nápadů! Na všechny se nedostane, dávám přednost písním, které mají více fanoušků, takže šanci mají písně „A pak“ a „Kafe“. Zdraví Michaela
Dobrý den,
hraji podle Vás už strašně dlouho a strašně ráda bych se naučila svoji srdcovku od Pekaře, Kafe.
Děkuji.
Ahoj Míšo,
měla bych po čase na vás jednu prosbu. Mohla by jste zařadit písničku od Plavců Kingstontown? Moc děkujiDobrý den,
měla bych další nápad na písničku. Ráda bych se na kytaru naučila svou oblíbenou píseň „A pak“ od Tomáše Kluse.
Předem díky.
LenkaDobrý den,
moc by se mi líbila pisnička Rakety od Jaromíra Nohavici.
Pěkný den
Radka
Dobrý den, bylo by možné zařadit písničku “Zahrada ticha” pro ukulelisty ? Předem moc děkuji.
Moc děkuji za toto přání, ráda jednu z písní připravím. 🙂 Zdraví Michaela
Dobrý den Míšo,
díky Vám (moc děkuji) umím písničku „Život je jen náhoda“ od V+W, a vždy, když ji zahraju, je to trefa do černého. Kamarádi se ovšem pak dožadují ještě Klobouku ve křoví a/nebo Nebe na zemi. Tak Vás moc prosím o zpracování alespoň jedné z nich, výběr nechám na Vás.
Děkuji předem a přeji hlavně zdraví a elán.
Andrea Ch.Malá dáma byla zařazena do pořadníku. Zdraví Michaela
Rad bych poprosil o malou damu od kabatu na kytaru.
Verim ze jedine ty to muzes pripravit tak, aby jsem to zvladl.
Dekuji
HonzaBude 1+1. 🙂
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.