-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den,
Peter Nagy – Poďme sa zachránit
je to poměrně známá písnička s nádherným vybrnkáváním a zajímavým textem, ke které nemůžu nikde najít návod na vybrnkávání.
Dobrý den, bylo by možné od M. Ztraceného: Za sto let?
Nebo O pravdě – verze pro začátečníky i s vychytávkami pro pokročilé… 🙂
Děkuji, MonikaVšechny Vás zdravím, svůj seznam přání jsem opět doplnila. Jelikož je Vašich přání mnoho, je možné, že se na některé nedostane. Musím dávat přednost písním, které jsou známější, abych uspokojila co nejvíc kytaristů. Nenechte se odradit, pokud se Vaše píseň na mém kanálu neobjeví a dál pište své nápady. Děkuji! 🙂 Zdraví Michaela
Mohli by ste prosím vyberať viacej melodicky zaujímavých (nápaditých) pesničiek.
Z poslednych 20 zaradenych pesničiek bolo melodicky zaujímavých len asi tak 5.
Mám dojem že na začiatku ste zaraďovali viac zaujímavých pesničiek.Z návrhov na tomto fóre podľa mňa kritérium spĺňajú:
Přítel (Nohavica),
Ještě mi scházíš (Nohavica),
Vítr do plachet od Marka Ztraceného
Rolling Stones – As Tears Go By
Čokoľvek od Plíhala
Takmer všetky piesne od Nohavicu
==== Moje návrhy ===
Jesenná láska – (žbirka) (Táto aj kvôli textu)
Game of thrones (Hra o trony)
Perinbaba – Motiv lasky-HapkaZdravím, děkuji za vaše lekce, opravdu jsou skvěle připravené – hlavně varianty písní pro začátečníky 🙂
Nešlo by zpracovat Kříž svůj neseme od Nohavici a Vítr do plachet od Marka Ztraceného? 🙂 právě ve variantě pro začátečníky.
Děkuji Jana
Ráda bych písničku Samotní nejsme nic od Lenky Filipové a Lenny 🙂
děkuji.
Andrea P.Dobrý den Michaelo,
Moje prianie by bola pesnička: Gladiátor – Pesnička o Medulienke … nech máme čo frajerkám spievať 😉
Dúfam, že sa dostane na Váš zoznam haha
Ďakujem krásne a prajem pekný deňRád by som bol síce starej ale peknej piesni od Rolling Stones – As Tears Go By. Ďakujem
Děkuji za skvělé nápady, vše si píši a budu se snažit splnit co nejvíc Vašich přání. 🙂 Zdraví Michaela
Ja by som chcel Zbirka zvadlejch ruží to je pekná skladba.
Dobrý den, přál bych si písničku ve skříni od Karla Plíhala. Děkuji 🙂
Ahoj az nekdy na me prijde rada, tak byl moc vdecny za Jizni kriz od Nedvedu idealne co nejvice se priblizit to rychlemu originalnimu vybrnku i s ozdobama , kdyby se ti chtelo. 😀 dekuji
Dobrý den.
Líbí se mi skladba od pana Lehorského (Modus) Veĺký sen mora.
Děkuji. Byla by to pecka.Dobrý den,
prosím o pisničku Jaromír Nohavica- Píseň o té revoluci 1848-
S pozdravem M.PDobrý den Michaelo,
zdravím a gratuluji k pětistovce lekcí, je to úctyhodné. Chtěla bych Vás poprosit o písničku „Kříž“ od skvělého textaře a muzikanta Davida Stypky, který nás bohužel také letos opustil.
Děkuji a přeji krásné léto.
A. Chalupová -
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.