-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Děkuji všem za nápady, seznam písní jsem tedy doplnila a chci poprosit o trpělivost. Vaše přání bude nejspíš splněno až tak za 3 měsíce. Ohledně té písničky k maturitě – mohu vytvořit video na originální píseň a ten upravený text k tomu dodat. Jinak mi to nepřijde úplně fér vůči autorům původní písně. Tedy píseň od Twins, ano?
Dobrý den mohla bych poprosit o písničku v moři je místa dost od Jarka nohavici děkuji moc Nikola Salasova
Dobrý deň pani Michaela,
Viem, že tých požiadaviek na nové spracovanie piesní máte veľa. Napriek tomu by som si dovolil poprosiť Vás o zaradenie aj pesničky pre tých, ktorí sa lúčia so školskými lavicami, či už na základne škole, alebo sú to maturanti na stužkovej.a chcú sa touto piesňou poďakovať svojim rodičom.Verím, že Vaše spracovanie bude úžasné a už teraz sa naň teším a vopred ďakujem.
https://www.youtube.com/watch?v=QrUUyQTP2zo
Vďaka ti otec mama
Vždy pri nás ste stáli, keď boli sme malý,
a tak ste sa báli, čo dá nám svet.
Prežili ste s nami, radosť aj pády,
vždy keď bolo zle, slzy ste utierali,
pomocnú ruku dali, tak sme to zvládli s vami.Ref:
Za všetko ďakujeme, bolo to ťažké vieme,
dnes tisícky ciest lákajú do neznáma,
chceme ísť vlastnou cestou, je v nás tá sila otcov,
a dobrota mám je láskou poháňaná a nikdy neprestáva,
vďaka ti otec mama.Všetko ste nám dali, život lásku aj rady,
i dnes niesme tu sami, veď máme vás.
Tak veľmi nás mrzí, že boli sme drzí,
tie vrásky na tvári často zamrzia nás aj to sa občas stáva,
prepáč mi otec mala.Ref:
Ref:Dobrý deň, poprosila by som o pesničku Zuzany Smatanovej – Tam kde sa neumiera. Ďakujem.
Mohu poprosit o zpracování písně o Krištofa- Hvězdáři? Moc děkuji!
Dobrý den,
v první řadě velké díky 🙂 našla jsem Vše stránky náhodou a opravdu mi hodně daly. Jsem začátečník samouk , takže každá rada dobrá 🙂
Mohla bych poprosit o zpracování písně od Adama Ďurici- Zatancuj si somnou?Mnohokrát děkuji,
Veronikadobrý den, Míšo,
mohla bych Vás poprosit o zpracování písně Amazing Grace_……?. Tato píseň mě naplňuje nadějí a láskou, když ji slyším, a hlavně v této těžké době. Byla bych moc ráda, kdybyste ji zpracovala i ve Vašem vlastním podání – pro všechny lidi na této Zemi.moc děkuji
Alena-
Odpověď byla upravena Před 5 r. uživatelem
alekoty.
Dobrý den,
dneska jsem slyšela poprvé písničku Popelky od Karla Černocha. Tu, pokud byste mohla přidat, bylo by to úžasné.
DěkujiPěkný den ve spolek,
Také bych přidal jednu do seznamu:
Radek Tomášek – Džínová láska
Děkuji ! ! !
Dobrý den, moc děkuji za lekce jsou super. Mohla bych poprosit o písničku
A ty se ptáš co já. 🙂 Děkuji.Seznam doplněn, děkuji!
Dobrý den děkuji za písničku na Angel od Kelly family. Jste skvělá bylo by možné zařadit do pořadníku písničku i cant help myself taky od Kelly family děkuji moc. N. Salašová
Dobrý den paní Michaelo,
mám na vás přání na písničku, kterou poslouchám již od dětství.
Do této chvíle jsem na to opravdu nenašel dobrý návod.
Jedná se o písničku Somebody like you, od zpěváka Keitha Urbana.
Mohla byste prosím písničku natočit včetně toho ikonického intra? 🙂Děkuji a moc se těším.
Dominik Talacko
Děkuji všem za další návrhy, které jsem již zapsala do svého pořadníku. Zatím stále držím skluz 4 měsíce. Zdraví Michaela
Ahojky Michaelo, jste úžasná, myslela jsem si, že Svatou Kordulu nedám a vypadá to, že díky Vám se mi to podaří. Moc díky. Mohla bych poprosit o písničku Boan 0n The River od Styx. Bohužel neumím anglicky tak, prosím, o verzi v češtině Tvé stopy v písku s Jiřím Kornem. Moc Díky Hana
-
Odpověď byla upravena Před 5 r. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.