-
VytvořilTéma
-
1. června 2018 20:42 #1679
Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.
-
VytvořilTéma
-
AutorOdpovědi
-
Dobrý den, byla bych moc ráda za písničku Čas rozchodů od Kamelotů. Děkuji.
Dobrý den,
já bych rád uměl Milenci v texaskách, především by mě zajímalo, jak hrát ten rytmus v úvodu… https://youtu.be/7G0MpkXpeOg
Dále třeba Lodníkův lament.-
Odpověď byla upravena Před 6 r., 7 měs. uživatelem
zdendacer.
Ahoj Michaela,
dakujem za pesnicku Suicide is painless, usilovne cvicim.
Poprosila by som teraz o nieco novsie ak by bolo mozne, Peter Bic Projekt, pesnicka Skusame sa najst.
Dakujem, drzim palce
Dobrý den,
moc se mi líbí Vaše lekce a je radost takhle pokračovat v učení se na kytaru. Už dlouho se snažím pochopit rytmus u písničky „Vzpomínky zůstanou“ od skupiny Holki, ale nedaří se. Pokud by byl možný návod na tuto krásnou písničku, byla bych moc ráda.
Děkuji moc.Dobrý den.
Jestli budete vytvářet video na písničku Zůstaň tu se mnou pro ukulele, mohla byste ho zároveň udělat i pro kytaru? Byla by škoda, kdyby si tuto krásnou píseň nemohli zahrát i kytaristi.
Děkuji moc. MartinaAhoj.Co takhle Vyznání od Pacifiku.Myslím,že krásná píseň a v E-moll nemá těžké akordy
Dobrý den,
byla by prosím možná písnička „Zabili, zabili“ z filmu balada pro banditu?Mnohokrát děkuji, Zdeněk
Všechny vás tu zdravím, ano, vaše další nápady si zapisuji do tabulky, abych je mohla postupně plnit. Omlouvám se za prodlevu v nahrávání, postihla mě nemoc, ale již se zotavuji a těším se, že již zítra snad něco nahraji. Myslím, že teď je na řadě písnička „Ona je na mě zlá“. 🙂
Vážená paní Michaelo,
velmi chválím Vaši internetovou kytarovou školu. Díky Vám jsem přibližně před rokem oprášil kytaru, na kterou padal prach asi tak 30 let. Už mi zase ztvrdly prsty na levé ruce.
Jsem rád, že nezapomínáte na písničky, které už jsou poněkud staršího data, ale zároveň mi nevadí, když reagujete na požadavky ze současnosti. Zpívám si totiž s devítiletou dcerou.Mně se nevíce zamlouvá repertoár typu: Nohavica, Plíhal, Pacifik, Nedvědové, Ryvolové, Jaroslav Samson Lenk, Mládek, Buty, Svěrák + Uhlíř, …
Kdybych mohl požádat, tak bych uvítal např.: Nohavica – „Já viděl divoké koně“ nebo „Zatímco se koupeš“.
Fandím Vám.
KarelDobrý den,
mohla bych poprosit o písničku Láska od Anny K?
Moc Vám děkuji za vaše skvělé lekce jste úžasná a fandím vám. Lepší lekce na kytaru než jsou ty Vaše jsem nikde nenašla.
MartinaDobrý den já bych se přimluvil za písničku Carpe diem-AG Flek.
Děkuji. J.
Dobrý den. Já bych se přimluvil za písničku Carpe diem-AG Flek.
Díky.J.
Dobrý den,
také se přimlouvám za písničku Širý proud, kterou už tu někdo navrhl, uvítala bych taky písničku Českopolská nebo kteroukoliv jinou od pana Nohavici. Jinak velmi oceňuji vaše lekce, jenom se chci zeptat, jestli není možné v písničkách nějak naznačit pomlky. Pokud najdu někde noty, tak to z nich vyčtu, jinak to tak nějak odhaduju a občas mi ten rytmus ne a ne vyjít.
Zdraví EvaZdravím všechny přispěvatele do tohoto fóra, do svého seznamu jsem si tedy přidala na ukulele Sílu starejch vín a Zůstaň tu se mnou.
Ohledně formátu: Do našich stránek máme určitý plugin, který dobře usazuje akordy do textů. Pokud chcete mít píseň staženou, je tu možnost pod texty „Stáhnout akordy a texty“, nebo jen texty. Vytvoří se stránka v PDF, připravená k tisku.Anonymní uživatel
21. srpna 2018 16:03Počet příspěvků: 3Dobrý den. Prosím o vytvoření návodu na píseň Zůstaň tu se mnou(za sny) od skupiny Kryštof na ukulele.Děkuju.
-
Odpověď byla upravena Před 6 r., 7 měs. uživatelem
-
AutorOdpovědi
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.