Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 106. až 120. (celkem z 453)
  • Autor
    Odpovědi
  • Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 610

Pecka od Zrní je v mém pořadníku, uvidíme, jestli si s tím poradím. 🙂

martin.goldammer
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možné se mrknout na písničku od Zrní – Dva. Myslím, že se jedná o velkou pecku a určitě potrápí nejedny prstíky 😀
    Díky moc

Michaela Medek
    Šéf

Všem Vám moc děkuji za skvělé nápady, vše si píši do své tabulky. Předem se omlouvám, pokud na některé přání nedojde, když je přání mnoho, vybírám si známější písně. Zdraví Michaela

saja.z1
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Dobrý den Michaelo,

chtěl bych Vás požádat o zpracování písně Skála – Folk Team.

Děkuji Vám za všechny lekce, které jste pro nás vytvořila. Bez Vás bych se na kytaru nikdy nenaučil.

Michal

bercob
    Přispěvatel

Dobrý deň Michaela, navrhujem pesničku Vráť trochu lásky medzi nás od Money Factor. Je tam zaujímavé vybrkavanie P3213213 – pokial som to správne identifikoval. Ďakujem. Peter

lkacerovska
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 7

Dobrý den, moc prosím o nastudování písničky Klokočí od p.Jiřího Suchého.
    Předem moc děkuji.
    Lida

Michaela Medek
    Šéf

Alenaondracek: Lekce Kohout na ukulele tu již je, jelikož je píseň na 3 doby, volím určitě vybrnkávání „P 1 2 3 2 1“.

• Odpověď byla upravena Před 3 r., 1 měs. uživatelem  Michaela Medek.
    alenaondracek
    Přispěvatel

Dobrý den,

Mohla bych poprosit o písničku Kohout od Nedvědů jak vybrnkat na ukulele? Sice si ji hraji, od akordu C, aby byla jednodušší a nebylo tam Hmi, ale nejde mi najít hezké vybrnkávání, protože to jak to vybrnkávají oni na kytaru nedokážu nějak napodobit na ukulele (asi málo strun 🙂 )… Hraju si CEAEGE, ale v některých pasážích se to vůbec nehodí….

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání opět doplněn, na hodně známé písně se určitě dostane. 🙂 Zdraví Michaela

eliska.houzarova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den,
    moc děkuji za vaše lekce, které mi moc pomáhají při snaze něco se naučit :)) pokud by bylo možné přidat i písničky Mám jizvu na rtu od Jaromíra Nohavici a Dětské šaty od Petra Kalandry, bylo by to super.

Díky a mějte se fajn 🙂

E.

jiriprevratil92
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Přeji krásný den, když už tu máme tolikrát toho POKÁČE, tak bych uvítal moji nejoblíbenější od něho a to jsou STEREOTYPY ! 🙂

katarina.kopecka
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 4

Zdravím všetkých, prosím Vás ak je to možné o pieseň Nádherná od Pavla Nováka, vopred ďakujem (aj lekcie pre najmenších sú super – syn 7ročný zahrá Pec nám spadla, síce na dvoch strunách ale má obrovskú radosť)

Michaela Medek
    Šéf

Seznam přání jsem doplnila, děkuji za krásné nápady! 🙂 Zdraví Michaela

jaja.n
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Dobrý den, děkuji za práci, kterou děláte. Díky Vám jsem před půl rokem začala na ukulelko a jsem nadšená.
    Moc by se mi líbila od Redla písnička Husličky. Ve středně pokročilé úpravě. Originál je zatím nedosažitelný 🙂

děkuji
    Jana

anchal
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 22

Dobrý den Michaelo,
    zdravím Vás v novém roce a přeji hodně zdraví a elánu. Chtěla bych Vás poprosit o zpracování písně „Optimista“ od Olgy Lounové. Kamarádi ji po mě často chtějí (mám prý skoro samé pomalé a smutné 🙂 , ale mě to nějak nejde a tak vím, že bez Vaší pomoci to nedám.
    Když se ji rozhodnete udělat, budu moc ráda.
    Jinak děkuji za každou novou lekci.
    Zdravím, A. Chalupová.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 106. až 120. (celkem z 453)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.