Nové písničky / lekce

»»Nové písničky / lekce
Nové písničky / lekce2018-06-01T20:42:57+00:00

Home Fóra Fórum Nové písničky / lekce

• Vytvořil
    Téma

mescalito
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 11

Máte nápady na nové písničky? Sem s nimi. Těšíme se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 76. až 90. (celkem z 458)
  • Autor
    Odpovědi
  • Lucieehorak
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 2

Dobrý den, Míšo,
    ráda bych se naučila něco od Jakuba Smolíka – Blázen žárlí, Holka s bílou halenou, Má Jenny…
    A ještě mě napadá dotaz k písničce od Jelenů – Ještě jednu noc-tam se nechytám s rytmem, resp. jak hrát pravou rukou? A ještě další jejich úžasná píseň – Někde kolem.
    A všimla jsem si podpory od jedné paní a znovu prosím o zpracování k písni Skála od Folkteamu. Vím, že nejste Ježíšek, abyste mohla splnit všechna naše přání, ale třeba se něco chytne. Děkuji za Vaše úžasné lekce, jste velmi sympatická a vysvětlujete opravdu trpělivě. Mám často problém i s tím nasadit hlas, asi to neslyším, musím vždycky až podle Vás, takže se nasměju…Děkujiii, Lucka

fanda.pisa
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 1

Ahoj Michaelo, chtěl bych se přimluvit k níže popsanému přání paní/slečny Lenky a požádat o lekci s písní od Michala Tučného Tam u nebeských bran.
    Díky a zdravím, váš F(f)anda 😉

lenaj007
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 16

Ahoj, mám přání na písničku, snad bude vyslyšeno: „Tam u nebeských bran“, je to oblíbená píseň mých rodičů, ráda bych jim udělal radost. Předem děkuji 🙂 Lenka

eva.machackova
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 3

Dobrý den,
    chtěla bych poprosit o písničku Loch Lomond na kytaru, pokud by mohla být i ve verzi v A dur.
    Děkuji, Eva

alekoty
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 18

Dobrý den, mohla bych poprosit o zpracování písničky Ententýny od Hany a Petra Ulrychovi? Moc děkuji Alena

martin_dobos
    Přispěvatel

Ahojte, posielam nápad na novú pieseň: Pavel Lohonka Žalman – Padlý anděl
    Ďakujem, Martin.

zdendacer
    Přispěvatel

Zdravím Michaelo, tip na další píseň do pořadník – Lodníkův lament/Trajda copatá. Je to dost rychlé a zajímalo by mě jak to zahrát co nejlépe:-) Předem děkuji.

pari
    Přispěvatel

Pěkný den,
    máme tady zimu a k romantickým večerům u krbu se hodí pomalejší klasika, se snadno zapamatovatelným textem refrénu, spíš od básníka než rýmovače. Jednodušší akordy a pokud možno vybrnkávačka… Co takhle Sněhová královna od dvojice K. Kahovec/F.R.Čech? Pěkně by zapadla k podobně laděné Šípkové Růžence, za kterou vám tímto oficiálně děkuji.
    Sněhová královna

Přeji vám pěkný den,
    PaRi

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 627

Seznam přání doplněn, děkuji! 🙂

dzanova.nikola
    Přispěvatel

Dobrý den,

předně bych Vám ráda poděkovala, neboť bez Vás bych se s tím ukulele nikdy nedostala přes první problém. 🙂

Vzhledem k tomu, že můj největší fanoušek – Vesna, teď sídlí v bříšku, uvítala bych víc návodů/písní od Uhlíře a Svěráka.
    A uplně nejlepší by byla píseň Podzim od Petra Skoumala.
    Mám sice její akordy a pokouším se o doprovod na ukulele podle originálu, ale nezní to vůbec dobře. A přitom právě v této písni se zpívá, jak je ta Vesna děsná tudíž jistě chápete, že je pro mě nesmírně potřebná. :))

Děkuji za případné vyslyšení prosby. Krásný den!

R.Tarabus
    Přispěvatel

Dobrý den.
    Prosím o zahrání písničky-František Dobrota od Butty.Chci to zahrát synovi k narozeninám.
    Předem moc děkuji.
    Radek

Michaela Medek
    Šéf
    Počet příspěvků: 627

Opět musím poděkovat za krásné nápady! Vše si píši do svého pořadníku. Někdy se stane, že všechna přání nesplním, když jich je více, pak ty méně známé písně musí ustoupit těm známějším. Snažím se, abyste nemuseli čekat déle, jak 3 měsíce. 🙂 Zdraví Michaela

jiriprevratil92
    Přispěvatel

Dobrý den, moc děkuji za vaše lekce!

Jarní tání od Brontosaurů!

🙂

napismartine
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 5

Dobrý den,
    prošla jsem si žádosti o zpracování písní a ráda bych podpořila žadatele o tyto: Skála (Folk Team), Dětské šaty (Petr Kalandra), Přijela jsem v cadillacu (Žalman).
    Děkuji Šedivá

koten.jiri
    Přispěvatel
    Počet příspěvků: 8

Dobrý den. Jsem čerstvý předplatitel, takže písni na učení mám až dost. Ale byl bych moc rád, kdybyste někdy mohla udělat video na Amnestii od Karla Plíhala. Na kytaru jsem se opět začal učit kvůli dětem a jsem rád za inteligentní dětské písničky -resp písničky pro dospělé, z kterých si odnesou něco i děti.
    Jinak děkuji za všechnu vaši práci. Opravdu se s vámi dobře učí a výběr písní je dobrý.
    Děkuji, Jiří Koten

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 odpovědí - 76. až 90. (celkem z 458)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.